Agenda van InspiRadiance (Saskia Bosman)

Saskia Bosman
InspiRadiance
Lezingen, workshops, meditaties, reizen, coaching
Culemborg
Gelderland
Het motto van InspiRadiance is jou te inspireren om te gaan schitteren. Als mens hebben we een oneindig potentieel in ons en kunnen wij ons hele leven innerlijk groeien. Dat wil zeggen: wij kunnen bewust evolueren, gebruik makend van de plasticiteit van ons lichaam. Dit doen we van binnen uit, vanuit ons bewustzijn.

Wetenschappelijk onderzoek biedt veel informatie over de diepgaande invloed van ons bewustzijn op onze hersenen, ons hormoonstelsel en zelfs op hoe de informatie in ons DNA zich uitdrukt in ons lichaam. Wij kunnen kiezen: lopen we vast in stress of creёren we een basis van ontspanning en innerlijke vrede, waarop we sluimerende talenten wakker kunnen laten worden en onszelf verder kunnen ontwikkelen?

Vanuit InspiRadiance worden lezingen hierover gegeven en workshops, waarin diepgaander informatie wordt gegeven en meditaties waarin je vanuit ontspanning en innerlijke vrede stress en beperkingen kunt loslaten en jouw welzijn en groei kunt ondersteunen. Onder Lezingen en Workshops vind je mijn aanbod aan lezingen en workshops. Ik nodig je uit om deze samen met mij te organiseren, bij jou in de huiskamer of in een zaal.

En er is persoonlijke begeleiding mogelijk in de vorm van levend bloedanalyse en coaching.

InspiRadiance organiseert ook reizen voor een diepe, innerlijke natuurbeleving en is lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Voor de pakketreizen is InspiRadiance aangesloten bij STO Garant: Garantieregeling. Zie ook de reisvoorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.
Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. InspiRadiance staat ook op: TravWizards (https://vvkr.travwizards.com/nl/bestemming/zwemmen-met-dolfijnen/saskia-bosman) en Reisorakel (https://www.reisorakel.nl/reisorganisatie/inspiradiance).


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
22-07-2022
Life Smiles House, Tiel
Gelderland
30-07-2022
Zuid Kennemerland (duinen met bos bij Overveen, nabij Zandvo …
Noord-Holland
19-08-2022
Het Boomkroonbed, Papenvoort
Drenthe
26-08-2022
Posbank (Veluwezoom) bij Rheden (nabij Arnhem)
Gelderland
17-09-2022
In de natuur van de ecologische wijk EVA-Lanxmeer, Culemborg
Gelderland
27-09-2022
Sainte Marie la Mer (Occitanie) en Montolieu (Zwarte Bergen) …
Buitenland
22-10-2022
Lichtwerk Ellen, Westerbork
Drenthe
Evenement / Agenda delen: