Start Nieuw Chinees kalenderjaar: Jaar van de LeMUria Drakin – Speciale Healing Op Afstand

Maria van der Geest - STERRENPOORT - LeMUria & de Hathors inspireren jou!
10-02-2024
20:00
Thuis word je opgenomen in mijn LeMUria Cirkel van Licht & Liefde
Online
33
healing
meditatie


LET OP: dit is geen Webinar, maar leid ik op Afstand terwijl alle deelnemers thuis tegelijk om 20 uur in meditatie te luisteren naar:

* Naar LeMUria Sound Healing MP3 nr 74 - te bestellen in mijn webshop via: https://www.mariavandergeest.com/product-categorie/8a-holy-healing-mp3s/?orderby=reverse_alpha

Moeder Aarde en de Inheemse voorouders hebben mij verzocht, om op LeMUriaanse wijze wekelijks, sinds de start van de Oekraïense oorlog, een ‘Wereld Vrede Healing Meditatie’ op AFSTAND te willen leiden vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest op ZONDAG OM 20 UUR en later gevolgd door meerdere data waarop Moeder Aarde en de Zon, Maan en vele Sterrenstelsels perfect afgestemd op elkaar staan aan de Hemel. Lees hiermee over op www.mariavandergeest.com onder de links bovenaan: AGENDA 2024 / World Peace Healing Circles / Berichten.

Ik start op zondagavond en alle andere data zoals aangegeven in de AGENDA altijd om 20 uur met de Rosamundia World Peace Healing LichtCirkels. Lees hoe jij je het beste thuis kiunt voorbereiden om aan te sluiten in mijn LichtCirkels.

TIPS:

* Overweeg om ook gebruik te maken van mijn speciaal samengestelde ingewijde 'World Peace Healing Pakket' (https://www.mariavandergeest.com/winkel/lemuria-aura-spray-healing/oer-sprays/world-peace-circle-pakket-lemuria-spray-100-ml-lemuria-kaars-wierook-mp3-nr-43/)

én je aan te melden via Maria@sterrenpoort.com voor deelname aan de speciale Whatsapp Groep: Rosamundia World Peace Healing Circle - afgekort Rosamundia WPHC. Telkens als ik belangrijke info te melden heb omtrent een te houden LichtCirkel, zal je als eerste op de hoogte worden gebracht. Natuurlijk heb ik hiervoor allereerst jouw volledige naam en mobiele nr nodig, waarna ik even contact met je opneem.

* Ik raad je aan om altijd extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken ná deelname.

Gegroet vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
Rosa Spierlaan 14
2343 PT Oegstgeest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden gesteld voor enigerlei letsel welke voortvloeien uit de toepassing van een aanbevolen product of werkmethoden.
Niets komt in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.
Evenement / Agenda delen: