Agenda 2023: GENEESKRACHTIGE SOUND HEALINGEN vanuit de LEMURIA STERRENPOORT in OEGSTEEST

Maria van der Geest
Sterrenpoort
LeMUria, Hathors, Kristallen, Healer, Healing uit MoederBron, SoundHealer, Uluru Rock, Afstandshealing, Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin,
Oegstgeest
Zuid-Holland
Ik Ben Maria van der Geest, levenslang voorbereid en opgeleid vanuit de oorspronkelijke kristallijnen LeMUria Dimensies van het Uluru Rock Domein tot Sound & Kristal Healer.

Ik voel me diep gezegend om voor de mensheid weer een Goddelijk Moeder LeMUria Kanaal van Onvoorwaardelijke Liefde te mogen zijn en haar Liefde door te kunnen geven aan alle LeMUrianen en Goddelijke Wezens op Moeder Aarde en hun Zielendelen elders in het Omniversum om met elkaar de Wedergeboorte van LeMUria te laten zegevieren. Hiervoor vormt mijn Sterrenpoort praktijk in Oegstgeest op Moeder Aarde een Energetisch Coördinatie Centrum, waarbij ik Afstand alles voorzie van de juiste coderingen, die vrijkomen nu we in de Nieuwe Blauwdruk Tijd van Moeder Aarde zijn aangekomen.

Ik bewandel mijn Pad als een Goddelijke LeMUria Schepper, Boodschapper & Healer. Dit is mijn Doel en mijn Waarheid!

Sinds 2-2-2022 zijn de oudste zielen die op Moeder Aarde leven eindelijk weer teruggekeerd op het oude nest én dus de oorspronkelijke Trillingen van LeMUria, waar ieder die hier klaar voor was, dagelijks reinigende en helende zegeningen ontvangt. Om mijn werk uit te dragen nodig ik je uit om op AFSTAND geregeld mee te gaan doen aan mijn Afstandshealingen t.b.v. de Terugkeer van jouw bezielende LeMUria Ziel & Hoger Zelf Elf én natuurlijk om bij te dragen aan het herstel van alles wat leeft op en rond Moeder Aarde.

* Hiervoor leid ik telkens van 20-21 uur een krachtige LeMUria LichtCirkel d.m.v. Sound Healingen op Afstand op alle Volle Maan dagen, Poortdagen, Seizoenswisselingen en andere LeMUria feestdagen. Zie hiervoor mijn Agenda. Ter ondersteuning van mijn geleide LeMUria Healingen door de Goddelijke Moeder, verzoek ik je wel om zo nu en dan eens in mijn 'LeMUria Healing Webshop' via www.mariavandergeest.com/winkel/ te gaan invoelen of er soms ook voor jou een bezielende kristallen schedel, draak, eenhoorn, dolfijn of ander kristal klaar staat, die jou aanspreekt.

* Hiervoor leid ik iedere zondagavond van 20-21 uur een Wereld Vredes Healing Mediatie op Afstand

* Leid ik in de Sterrenpoort Oegstgeest, in het najaar van 2022 ‘GENEZEND LICHT & LEMURIA KLANK SESSIES’

* Heb ik 4 websites waar ik je inspireer op verschillende terreinen:

1) Mijn oorspronkelijke website www.sterrenpoort.com
2) Mijn Blog en Webshop zijn te vinden op www.mariavandergeest.com - Bezoek aan mijn kristalshop? Even mailen of bellen a.u.b., i.v.m. spam vermeld ik deze hier liever niet!
3) Een klein deel van mijn aardehealing werk is terug te vinden op www.aardehealing.com
4) Op verzoek van de Goddelijke Moeder heb ik www.moedermaria.nl, met gebeden, gedichten, muziek, ingezonden creaties, websites en nog veel meer. Onder het LeMUria levensmotto:

Kwan Yin en alle Goddelijke Moeders wensen
Dat we allen in Vrede & Vrijheid samenleven
Dat we allen Gelukkig mogen zijn
Dat we allen Heel en Gezond blijven
Dat allen, waaronder zij die LeMUria een warm hart toedragen,
Een bijzonder zonnig leven mogen leiden
Vanuit Eenheid en Verdraagzaamheid

Lokah Samastah Sukhino Bhavantu
MAY THE WHOLE WORLD BE HAPPY!

5) Wordt volger op Spotify van de 'STERRENPOORT' en beluister ook eens een van mijn Sound Healing Afspeellijsten (tijdens jouw Meditaties), welke ik mocht samenstellen o.l.v. Moeder Maria, Maria Magdalena, Meester Jezus, Kwan Yin en de Hathors t.b.v. van al mijn op LeMUria afgestemde Healing MP3 opnames, Inwijdingen en Afstandshealingen met de LichtCirkels.


Hopelijk heb ik je met deze woorden voldoende geïnspireerd en ontmoet ik je ergens in Tijd of Ruimte door mee te gaan doen aan mijn wekelijks / maandelijks geleide LeMUria LichtCirkels op Afstand om de Terugkeer van LeMUria vanuit Eenheidsbewustzijn te ondersteunen met Licht & Liefde vanuit de MoederBron, met als doel: 'Eén verenigd Moeder Aarde zonder grenzen'!

NAMASTÉ - Maria van der Geest - Sterrenpoort - Oegstgeest


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
04-04-2023
Thuis: Spotify Afspeellijst: Blaas Meridiaan Sound Healing
Online
06-04-2023
Thuis: Spotify Afspeellijst: Blaas Meridiaan Sound Healing
Online
05-05-2023
Thuis: Spotify Afspeellijst: Nier Meridiaan Sound Healing
Online
05-05-2023
Thuis: Spotify Afspeellijst: Nier Meridiaan Sound Healing
Online
Evenement / Agenda delen: