Agenda 2024: World Peace Healinlg Circles – Geleid op afstand uit de LEMURIA STERRENPOORT

Maria van der Geest
Sterrenpoort
LeMUria, Kristal Healer, World Peace Circles, MoederBron, Sound Healing, Uluru Rock, Afstandshealing, Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin,
Oegstgeest
Zuid-Holland
Ik Ben Maria van der Geest, levenslang voorbereid en opgeleid vanuit de oorspronkelijke kristallijnen LeMUria Dimensies van het Uluru Rock Domein tot Scheppende Sound & Kristal Healer.

Ik voel me diep gezegend om voor de mensheid weer een Goddelijk Moeder LeMUria Kanaal van Onvoorwaardelijke Liefde te mogen zijn en haar Liefde door te kunnen geven aan alle LeMUrianen en Goddelijke Wezens op Moeder Aarde en hun Zielendelen elders in het Omniversum om met elkaar de Wedergeboorte van LeMUria te laten zegevieren. Hiervoor vormt mijn Sterrenpoort praktijk in Oegstgeest op Moeder Aarde een Energetisch Coördinatie Centrum, waarbij ik op Afstand geneeskracht door sluis, die vrijkomen uit de LeMUria Uluru Rock Binnenwereld van Moeder Aarde nu we in de Nieuwe Blauwdruk Tijd van Moeder Aarde zijn aangekomen.

* Voor de terugkeer van Vrede op Moeder Aarde, ben ik uitgenodigd door de LeMUriaanse, Siriaanse Gallactische Federatie om geregeld onze LeMUria Lichtkrachten te bundelen middels het vormen van een Rosamundia World Peace Healing Circle.

* Hiervoor leid ik iedere zondagavond leid ik op afstand tussen 20-21 uur een 'World Peace Circle'. Ieder gaat dan rustig thuis meditatief naar de door mij aanbevolen muziek of opname luisteren.

* Heb ik 3 websites én een LeMUria Healing Webshop, waarmee ik je inspireer op verschillende terreinen:
1) Mijn Blog en Webshop zijn te vinden op www.mariavandergeest.com - Bezoek aan mijn kristalshop? Even mailen of bellen a.u.b., i.v.m. spam vermeld ik deze hier liever niet!
2) Een klein deel van mijn aardehealing werk is terug te vinden op www.aardehealing.com
3) Op verzoek van de Goddelijke Moeder heb ik www.worldpeacehealingcircles.nl met gebeden, gedichten, muziek, ingezonden creaties, websites en nog veel meer. Onder het LeMUria levensmotto:

Hopelijk heb ik je met deze woorden voldoende geïnspireerd en ontmoet ik je ergens in Tijd of Ruimte door mee te gaan doen aan mijn geleide Rosamundia Word Peace Healing Circles op Afstand om de Terugkeer van LeMUria met al haar wonderbaarloijke GeNeeskrachtige Frequenties, vanuit Eenheidsbewustzijn te ondersteunen van de Goddelijke Moeder LeMUria, met als motto:
'Eén verenigd én BeZield Moeder Aarde zonder landgrenzen, waarin Vrede, Vreugde en Harmonie, Wijsheid en Vrijheid, mondiaal hét kloppende ROSA HART vormen waarvoor we met elkaar als LeMUria Eenheidscirkel speciaal teruggekeerd zijn omringd door onze LeMJUria leermeesters Moeder Maria, Meester Jezus, Maria Magdalena, Jozef en Jozef van Arimathea en talloze andere geascendeerde Spirits van het allereerste uur. Wens je meer info hieromtrent? Maak dan gerust een afspraak in de Sterrenpoort of boek een Sound Healing sessie.

NAMASTÉ

Gegroet vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
Rosa Spierlaan 14,
2343 PT Oegstgeest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.mariavandergeest.com
www.aardehealing.com
www.worldpeacehealingcircles.nl


Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Kijk op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Kijk op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden gesteld voor enigerlei letsel welke voortvloeien uit de toepassing van een aanbevolen product of werkmethoden.
Niets komt in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
Evenement / Agenda delen: