Agenda 2023: World Peace Circles – Zondags geleid op afstand uit de LEMURIA STERRENPOORT

Maria van der Geest
Sterrenpoort
LeMUria, Kristal Healer, World Peace Circles, MoederBron, Sound Healing, Uluru Rock, Afstandshealing, Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin,
Oegstgeest
Zuid-Holland
Ik Ben Maria van der Geest, levenslang voorbereid en opgeleid vanuit de oorspronkelijke kristallijnen LeMUria Dimensies van het Uluru Rock Domein tot Scheppende Sound & Kristal Healer.

Ik voel me diep gezegend om voor de mensheid weer een Goddelijk Moeder LeMUria Kanaal van Onvoorwaardelijke Liefde te mogen zijn en haar Liefde door te kunnen geven aan alle LeMUrianen en Goddelijke Wezens op Moeder Aarde en hun Zielendelen elders in het Omniversum om met elkaar de Wedergeboorte van LeMUria te laten zegevieren. Hiervoor vormt mijn Sterrenpoort praktijk in Oegstgeest op Moeder Aarde een Energetisch Coördinatie Centrum, waarbij ik op Afstand geneeskracht door sluis, die vrijkomen uit de LeMUria Uluru Rock Binnenwereld van Moeder Aarde nu we in de Nieuwe Blauwdruk Tijd van Moeder Aarde zijn aangekomen.

* Voor de terugkeer van Vrede op Moeder Aarde, ben ik uitgenodigd door de LeMUriaanse, Siriaanse Gallactische Federatie om wekelijks onze LeMUraanse Lichtkrachten te bundelen middels het vormen van een LeMUriaanse World Peace Circle.

* Hiervoor leid ik iedere zondagavond leid ik op afstand tussen 20-21 uur een 'World Peace Circle'. Ieder gaat dan rustig thuis meditatief naar de door mij aanbevolen muziek of opname luisteren.

* Heb ik 3 websites én een LeMUria Healing Webshop, waarmee ik je inspireer op verschillende terreinen:
1) Mijn Blog en Webshop zijn te vinden op www.mariavandergeest.com - Bezoek aan mijn kristalshop? Even mailen of bellen a.u.b., i.v.m. spam vermeld ik deze hier liever niet!
2) Een klein deel van mijn aardehealing werk is terug te vinden op www.aardehealing.com
3) Op verzoek van de Goddelijke Moeder heb ik www.moedermaria.nl, met gebeden, gedichten, muziek, ingezonden creaties, websites en nog veel meer. Onder het LeMUria levensmotto:

Hopelijk heb ik je met deze woorden voldoende geïnspireerd en ontmoet ik je ergens in Tijd of Ruimte door mee te gaan doen aan mijn wekelijks geleide Word Peace Circles op Afstand om de Terugkeer van LeMUria vanuit Eenheidsbewustzijn te ondersteunen met Licht & Liefde vanuit de MoederBron, met als doel: 'Eén verenigd Moeder Aarde zonder grenzen'!

NAMASTÉ - Maria van der Geest - Sterrenpoort - Oegstgeest


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
24-12-2023
Thuis luisteren op Spotify 'STERRENPOORT: World Peace Kerst …
Online
31-12-2023
Thuis luisteren Spotify afspeellijst STERRENPOORT: 31-12 Wor …
Online
Evenement / Agenda delen: