Rosamundia World Peace Healing Circle – Op Afstand geleid uit de MoederBron des Levens

Maria van der Geest - STERRENPOORT - LeMUria & de Hathors inspireren jou!
04-02-2024
20:00
Thuis word je opgenomen in mijn LeMUria Cirkel van Licht & Liefde
Online
0
gratis
healing
meditatie


LET OP: dit is geen Webinar, maar leid ik op Afstand terwijl alle deelnemers thuis tegelijk in meditatie luisteren naar:

* YouTube video van de STERRENPOORT: 'WERELD VREDE HEALING & LEMURIA MEDITATIE'. Deze kun je via Google vinden maar staat ook op mijn website: https://www.mariavandergeest.com/world-peace-2022
* Of naar een Spotify Afspeellijst onder de naam STERRENPOORT: World Peace Healing Circle - zondag 20-21 uur

Moeder Aarde en de Inheemse voorouders hebben mij verzocht, om op LeMUriaanse wijze wekelijks, sinds de start van de Oekraïense oorlog, een ‘Wereld Vrede Healing Meditatie’ op AFSTAND te willen leiden vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest op ZONDAG OM 20 UUR en later gevolgd door meerdere data waarop Moeder Aarde en de Zon, Maan en vele Sterrenstelsels perfect afgestemd op elkaar staan aan de Hemel. Lees hiermee over op www.mariavandergeest.com onder de links bovenaan: AGENDA 2024 / World Peace Healing Circles / Berichten.

Ik start op zondagavond en alle andere data zoals aangegeven in de AGENDA altijd om 20 uur met de Rosamundia World Peace Healing LichtCirkels. Lees hoe jij je het beste thuis kiunt voorbereiden om aan te sluiten in mijn LichtCirkels.

TIPS:

* Overweeg om gebruik te gaan maken van mijn speciaal samengestelde ingewijde 'World Peace Healing Pakket' (Te bestellen: https://www.mariavandergeest.com/winkel/lemuria-aura-spray-healing/oer-sprays/world-peace-circle-pakket-lemuria-spray-100-ml-lemuria-kaars-wierook-mp3-nr-43/)

én je aan te melden via Maria@sterrenpoort.com voor deelname aan de speciale Whatsapp Groep: Rosamundia World Peace Healing Circle - afgekort Rosamundia WPHC. Telkens als ik belangrijke info te melden heb omtrent een te houden LichtCirkel, zal je als eerste op de hoogte worden gebracht. Natuurlijk heb ik hiervoor allereerst jouw volledige naam en mobiele nr nodig, waarna ik even contact met je opneem.

* Ik raad je aan om altijd extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken ná deelname.

Kristalgroet, Maria van der Geest
Evenement / Agenda delen: