Workshop Klankschalen en Mantrazang

Aikyam
17-02-2024
10:00
Edanz
Groningen
€35


De combinatie van yogatherapie, klankschalenheling en mantrazang is een unieke ervaring om dieper te zakken in jezelf. De zachte subtiele oefeningen vanuit de yogatherapie zijn ontstaan vanuit een combinatie van yoga, fysiotherapie en osteopathie. Deze zijn heel geschikt als je klachten ervaart of je verder wilt verdiepen. Er is ruimte voor individuele vragen. De workshop biedt ontspanning en nieuwe energie.

Juan Gil Calero is een Spaanse yogaleraar sinds 2010. Zijn spirituele reis kreeg een bijzondere wending toen hij in 2016 naar Nepal reisde en daar zijn leraar Guru Premangee ontmoette. Juan organiseert retraites en programma’s in Casa de Nepal (Spanje), waar hij zijn praktijk van hathayoga, yogatherapie en mantrazang deelt met eenvoud en vreugde.

Queshraagi is een Nepalese/Indiase muzikant en kirtan componist. Zijn bijzondere composities met Bansuri muziek (bamboe fluit) hebben een prachtige balans tussen traditie, compositie en vernieuwing.Zijn muziek betovert en geeft de speler en de luisteraar de kans om in een staat van vrede en bewustzijn te komen.

Anu de Rooden combineert in samenwerking met haar leraar Premangee uit Nepal haar diverse passies tot een unieke blend: (kinder)yoga, helende voeding en de helende werking van de klankschalen. Ook heeft ze een Ayurveda kookcursus geschreven en kinderyoga boeken voor het onderwijs. Zij biedt haar diensten wereldwijd aan in vele uiteenlopende settings.

Esther Wiersma heeft een yogapraktijk (Brahmrishi School of Yoga) en is filosofe. Zij richt zich in haar lessen op het laten stromen van energie, zelfcompassie en adembeheersing. In haar filosofiecursussen verbindt zij de oosterse en westerse wijsheid om het ‘bewust zijn’ te verdiepen. Daarnaast deelt zij vol passie de yoga van de klank.

Martien van den Berg beoefent mantrazang sinds 2008. Haar spirituele reis kreeg een bijzondere wending toen zijn haar leraar Guru Premangee ontmoette in Nepal in 2018. Martien begeleidt retraites en workshops waar zij graag haar liefde deelt voor mantrazang, nada yoga, klankschalen heling, feminien leiderschap en spiritueel moederschap.
Evenement / Agenda delen: