Klankschalen Workshop met Queshraagi

Aikyam
17-02-2024
14:00
Edanz
Groningen
€28
healing
meditatie


Klankschalen Workshop met Queshraagi

Queshraagi is een Nepalees/Indiase muzikant en kirtan componist. Al op jonge leeftijd was hij in staat om het innerlijke geluid van het bestaan te horen, ‘Anahata Nada’, en ontdekte hij dat de klank van klankschalen heel dicht in de buurt komt van deze oerklank. Sindsdien heeft hij voor therapeuten, genezers en muzikanten van over de hele wereld unieke sets ontworpen en samengesteld, speciaal op hen afgestemd.

In deze workshop laat Queshraagi ons zien hoe we de klankschaal kunnen bespelen en gebruiken voor onze dagelijkse oefening. Het is een eenvoudig maar zeer krachtig en effectief instrument om de geest te ontspannen, het lichaam te kalmeren en genezing te brengen. Volgens hem zijn wij net als klankschalen en resoneren wij met een bepaalde frequentie.

Queshraagi zal ons helpen en begeleiden bij het vinden van onze eerste klankschaal die resoneert met onze eigen unieke frequentie.

Het is onze gezamenlijke missie om dit prachtige geschenk van de klankschalen met de wereld te delen, om vrede en harmonie in de wereld te creëren.
Evenement / Agenda delen: