Workshop Opnieuw geboren worden in wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

Elohim Centre
23-03-2024
10:00
Veelerveen
Groningen
€386
vroegboek korting
healing
workshop


Workshop zaterdag 23 maart en zondag 24 maart van 10.00 - 17.00 uur, inclusief gezamenlijke maaltijd op zaterdagavond. Mogelijkheid om te verblijven op camping of chalet.

Diepliggende overtuigingen, binnengekomen thema's van de ouders tijdens het moment van conceptie en oude angst-onmacht-pijn-ervaringen in het (on)bewustzijn en de hypofyse, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet genoeg geleefd worden. Deze sluiers kwamen tijdens onze incarnatie in de celinformatie en hypofyse terecht. Daardoor kunnen het levensdoel en het aarden van onze Goddelijke Essentie, het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet vanuit gemak en plezier geleefd worden.

Wat gebeurt er in de workshop
Je gaat terug naar de sferen voordat je incarneerde en maakt de reis naar Aarde, naar dit lichaam, opnieuw. Je haalt je oorspronkelijk doel, al je licht en blijheid, je Ware Natuur en levensplan weer op en laat het deze keer niet ondersneeuwen. Het ondersneeuwen gebeurde o.a. al tijdens het moment van conceptie en in de zwangerschap. Ook kan je ziel oude geboortetrauma's bij zich dragen en weer hebben herhaald. Je gaat dat zelf ervaren en transformeren tijdens de afstemming op je nieuwe, deze keer, ook kosmische, geboorte.

Maak nieuwe geboorte-herinneringen van liefde, steun en een welkomsgevoel in je pijnappelklier, cellen en DNA
Deze keer gaat tijdens de workshop je geboorte gemakkelijker, bewuster en liefdevoller en die nieuwe herinneringen van liefde, steun en een welkomsgevoel komen in je hersenen, cellen en DNA. Ze zullen je (liefdes-)leven gunstig en positief veranderen maar ook je gezondheid. Je kunt na je nieuwe geboorte meer gaan staan voor je subtiel gevoel als de woorden in een gesprek met iemand niet overeenkomen met wat je voelt. Je gaat het patroon doorbreken van niets daarover zeggen. Door de workshop leer je achter je zielsgevoel en intuïtie te gaan staan wat ze er ook van vinden.

Voor mensen die:
- Fysiek er op aarde willen indalen en dieper willen aarden met het Lichtwezen.
- Hun incarnatiedoel willen ophalen
- Het leven als zwaar voelen
- Te weinig liefde, waardering, steun of aandacht van moeder of vader hebben gehad
- Echt aanwezig willen zijn bij alles (met hart en passie)
- Hun kwaliteiten beter willen neerzetten
- Hun oorspronkelijke liefdesfrequentie, Kracht en Lichtwezen willen ervaren
- De sterrenafkomst willen herinneren
- Opnieuw geboren willen worden vanuit een onvoorwaardelijk liefdesveld
- Uit hun hoofd in de aarding wilt komen

Lees meer en aanmelden: https://www.elohlm.nl/sEvEga8P

Joke channelt alle meditaties en kosmische healingen. Zij stemt zich af als kanaal voor de Bron. Universele Krachten zoals aartsengelen, Moeder Aarde, star beïngs, Sananda, Sanat Kumara en natuurspirits, spreken en helen door de Joke heen en benoemen waar ze aan werken. Dit gebeurt in afstemming met de Bovenwereld en alle aanwezigen.

Tijden
10.00 - 17.00 uur

Kosten
€386,00 (vroegboekkorting)
Prijs is incl. gezamenlijke avondmaaltijd op zaterdagavond en entree helende Zelfrealisatietuinen t.w.v. € 13,50

Neem je eigen lunch mee. Thee staat klaar. Veel plezier!

Lees meer en aanmelden: https://www.elohlm.nl/sEvEga8P
Evenement / Agenda delen: