Elohim Centre

Joke Nootebos
Elohim Centre
Workshops | Opleidingen | E-cursussen | Edelsteenwinkel | Bezoek krachtplaats en 30 Helende Zelfrealisatie tuinen | Retraite | Accomodatie verhuur
Veelerveen, Groningen
Groningen
Ja, max. capaciteit 25 pers.


De Elohim Krachtplaats en "The Diamond New Earth" gemeenschap

Sinds jaren ankert op de multidimensionale Elohim Krachtplaats (5,5 ha) en in de woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth" voelbaar een spiralende lichtvortex, van zachte universele Liefde en hoger Bewustzijn. De energie gaat tot diep in de grond en komt vanuit Moeder Aarde weer omhoog. Dit eenheidsliefdeslicht opent niet alleen het 13 dimensionale menszijn, de zelfrealisatie en staat van verlichting, maar brengt dat ook in het buik- en basischakra en het dagelijks leven van bewoners, studenten en bezoekers. De Lichtcodes van de vortex op de sacrale Krachtplaats activeren de Liefde die ieder werkelijk is, de levensbestemming en een Thuisgevoel.

Reeds tientallen jaren bezoeken duizenden mensen de Elohim workshops, websites en nieuwsbrieven. Samen verlaten we de oude paden van ambitie, positie, zelfverloochening en strijd. Individueel en collectief stappen we uit ego-gestuurde overtuigingen en keren we terug naar onze ware Essentie. Een nieuwe multidimensionale samenleving gebaseerd op onafhankelijke Liefde en zorgzaamheid voor elkaar en de natuur vormt zich. Middels de eigen innerlijke zelfrealisatie-weg dragen we bij aan de planetaire verlichting en het zuiveren van het oudetijds duale quantumveld.

Nieuwetijds mens en wij-maatschappij

De Elohim Krachtplaats en Elohim woon-werkgemeenschap zijn bedoeld om de nieuwetijds student, teamleden, vrijwilligers en bezoekers voorbij de ego-ik-ruis te ondersteunen bij het Ontwakingsproces van het Ware Zelf en de nieuwe Aarde. Elohim opleidingen, E-cursussen, de zelfrealisatie-tuinen, een verblijf en de workshops brengen nooit alleen platte kennis, ze activeren voelbaar alle 12 zieledelen of dimensies en de Godsvonk, in het dagelijks functioneren en brengen dat in het aardenetwerk.

De healings- en transformatiekrachten van Elohim workshops en E-cursussen voor lichaam, ziel, geest en het Ontwaken van het ware Zelf, zijn bedoeld voor Kosmisch Meesterschap en de verlichting van Mens en Aarde (The Diamond New Earth). Het doel van de Elohim organisatie is een oefenplaats te zijn voor een nieuwe wij-samenleving van gevoelige en bewuste (multidimensionale) mensen die samen leven en werken vanuit het non duale eenheidshart en ware Zelf. Mensen die zich door innerlijke ontwikkeling richten op het welzijn van de groep (relatie, familie, organisatie, samenleving) en de natuur en niet zozeer alleen op het eigen belang of wenslichaam. Mensen die open staan voor Moeder Aarde, de Bovenwereld en alle Spirits en die tegelijkertijd op praktische aardse zowel als Ontwaakte wijze willen (leren) functioneren en bijdragen.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
Evenement / Agenda delen: