ONLINE GROEPSHEALING Heel je relatie en seks d.m.v. je 6 dimensionale zieledeel

Elohim Centre
07-03-2024
19:30
ONLINE
Online
€27,50
vroegboek korting
healing
meditatie


Online gechannelde groepshealing; elke maand op donderdagavond van 19.30 - 20.30 uur

Je alledaagse leven verandert door de online channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar Gavens en Eenheid. Ook naar Eenheid met de Pleiaden en je blauwe 6 dimensionale zieledeel.

Je wordt voelbaar hoger aangesloten en zult de eerste vorm van eenheidsbewustzijn en Christuskracht/Onvoorwaardelijke Liefde gaan belichamen! Je blauwe zieledeel ontstaat dat de grote eenheid ervaart. Net als het blauwe lichaam dat je ziet op afbeeldingen van de God Shiva.

Je zult door de online groepshealing / channeling en transmissie wakkerder worden in het serieuzer nemen van je intuïtie, van je subtiel buikgevoel, waarschuwingsgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen" en ze serieus te nemen. Je in- en aanvoelend vermogen verdiept zich ook door de integratie van je 6 dimensionale blauwe zieledeel van eenheids bewustzijn. Je staat op voor wie je bent als subtiel voelende ziel in de relatie en in de erkenning voor de diepgang van je gevoel. Je zult de schoonheid van je 6 dimensionale seksuele wezen en je geest die gaat samenwerken met je innerlijk kind en lichaam, ervaren tijdens deze gechannelde transmissie. Je 6 Dimensionale ziel daalt voelbaar in net als de Onvoorwaardelijke Liefde / Christuskracht en je Geestelijk Bewustzijn. Door de helende, gechannelde online groepshealing worden al je lagen meer één en verlies jij je afgescheiden gevoelens, onveiligheid of reactiviteit ten opzichte van je omgeving!

Lees meer en meld je aan: https://www.elohlm.nl/0Rk2tYRp

***

Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).

Joke channelt alle meditaties en kosmische healingen. Zij stemt zich af als kanaal voor de Bron. Universele Krachten zoals aartsengelen, Moeder Aarde, star beïngs, Sananda, Sanat Kumara en natuurspirits, spreken en helen door de Joke heen en benoemen waar ze aan werken. Dit gebeurt in afstemming met de Bovenwereld en alle aanwezigen.

Tijden:
Donderdagavond 19.30 - 20.30 uur

Toekomstige data:
1 februari: Open je achtste chakra voor Engelen+Lemurische & Egyptische Inwijdingen
7 maart: Heel je relatie, seks d.m.v. je 6 dimensonale zieledeel
11 april: Word een 11-dimensionale Engelen-Mens voor de Nieuwe Aarde
16 mei: 10D Vuurkracht en je Godsvonk, 40% minder in je hoofd zitten
13 juni: 14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sananda
11 juli: 9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit
1 augustus: Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind
5 september: 15D Onvoorwaardelijke Liefde en je Godsvonk dalen in buik en basis
17 oktober: 5D, Ondanks velden van verdriet, strijd, verlatenheid je LIEFDE, Go(e)dheid, Missie leven
14 november: Je 12 Dimensionale stralende Engel-mensdeel activeert
12 december: Ontwikkeling van subtiel, tot kristallijn, verlicht en Goddelijk bewustzijn

Kosten
€27,50 (vroegboekprijs per keer)
€35,00 (reguliere prijs per keer)
€109,00 (kortingspakket voor 5 groepshealingen naar keuze)

Lees meer en meld je aan: https://www.elohlm.nl/0Rk2tYRp
Evenement / Agenda delen: