ONLINE GECHANNELDE GROEPSHEALING Open je achtste chakra Lemurische en Egyptische Inwijding

Elohim Centre
01-02-2024
19:30
ONLINE
Online
€27,50
vroegboek korting
healing
meditatie


Online Groepshealing door Joke ElZiam Nootebos | Donderdag 1 februari 2024 | 19.30 - 20.30 uur

- Berichten van de engelen -
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8-ste chakra boven je kruin voelbaar op actief gezet. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, galactische wereld en de Deva's en werk je bewust of onbewust, samen met het Rijk van Shamballa, de Bovenwereld en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten. Ook openen tijdens de helende channeling en transmissie, je hoger bewustzijn, heldere inzichten, helingskanaal, toekomst-visie en het subtiel voelen zoals van natuurwezens.

- Egyptische levens en inwijdingen worden actief -
Bij het indalen van je 8 dimensionale ziele-lichtlichaam vallen hogere Kennis en Bewustzijn samen met je hogere Liefde en je Goddelijke mannelijke-vrouwelijke eenheid. De Pillar of Light, je hogere zieledelen en je kundalinikanaal worden verder geactiveerd en belichaamd waardoor je in je dagelijks leven een kosmisch mens en meester wordt. Je valt na afloop minder terug in zwaarte of reactiviteit en je Onvoorwaardelijk Hart en het er zijn voor je mensen, nemen toe.

- Je Christuskracht en je Boeddha natuur nemen toe -
Hetgeen heel harmonieus en vol scheppingskracht voelt. Zo gauw deze 8 dimensionale staat permanent wordt voel je jezelf in eenheid met de galactische en engelenrijken en ben je meer dan alleen je aardse realiteit. Je voelt je dan totaler en gevuld met licht, omdat je nooit meer alleen je vernauwde persoonlijkheid zult zijn. Entiteiten die je ongemerkt vasthielden in het kleine zelf kunnen voelbaar uit je lichaam verdwijnen. Je Egyptische inwijdingen worden wakker gemaakt waardoor Gaven en meer gezondheid geactiveerd worden en je meridianen voelbaar zuiveren.

Lees meer en meld je aan: https://www.elohlm.nl/6bNHEsbu

***

Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).

Joke channelt alle meditaties en kosmische healingen. Zij stemt zich af als kanaal voor de Bron. Universele Krachten zoals aartsengelen, Moeder Aarde, star beïngs, Sananda, Sanat Kumara en natuurspirits, spreken en helen door de Joke heen en benoemen waar ze aan werken. Dit gebeurt in afstemming met de Bovenwereld en alle aanwezigen.

Tijden:
Donderdagavond 19.30 - 20.30 uur

Toekomstige data:
1 februari: Open je achtste chakra voor Engelen+Lemurische & Egyptische Inwijdingen
7 maart: Heel je relatie, seks d.m.v. je 6 dimensonale zieledeel
11 april: Word een 11-dimensionale Engelen-Mens voor de Nieuwe Aarde
16 mei: 10D Vuurkracht en je Godsvonk, 40% minder in je hoofd zitten
13 juni: 14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sananda
11 juli: 9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit
1 augustus: Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind
5 september: 15D Onvoorwaardelijke Liefde en je Godsvonk dalen in buik en basis
17 oktober: 5D, Ondanks velden van verdriet, strijd, verlatenheid je LIEFDE, Go(e)dheid, Missie leven
14 november: Je 12 Dimensionale stralende Engel-mensdeel activeert
12 december: Ontwikkeling van subtiel, tot kristallijn, verlicht en Goddelijk bewustzijn

Kosten
€27,50 (vroegboekprijs per keer)
€35,00 (reguliere prijs per keer)
€109,00 (kortingspakket voor 5 groepshealingen naar keuze)

Lees meer en meld je aan: https://www.elohlm.nl/6bNHEsbu
Evenement / Agenda delen: