Introductie workshop Elohim opleidingen en Merlijnhealing

Elohim Centre
17-02-2024
11:00
Veelerveen
Groningen
€50
healing
workshop


In de introductie workshop leer je healing-, reading-, coachingsvaardigheden. Je leert dit ook zelf toepassen op anderen. Ook maak je live kennis met Merlijn healing en ontvang je een helende gechannelde energietransmissie.

In de gechannelde transmissie krijgt je spirituele ontwikkeling een boost. Je energiefrequentie wordt verhoogd en een healing vindt plaats op dat aspect wat healing behoeft voor de groep in het algemeen en jou in het bijzonder.

Je maakt op deze manier kennis met de wijze van lesgeven van Joke Elziam Nootebos, de sfeer van de groep, Merlijnhealing, de helende tuinen, de Krachtplaats en met de Elohim Opleidingen. Stel je vragen en geniet van de channelings, de praktische en kosmische healingen en kennisoverdracht! En niet te vergeten de contacten met medestudenten en gelijkgestemde Lichtwerkers.

Joke channelt alle meditaties en kosmische healingen. Zij stemt zich af als kanaal voor de Bron. Universele Krachten zoals aartsengelen, Moeder Aarde, star beïngs, Sananda, Sanat Kumara en natuurspirits, spreken en helen door de Joke heen en benoemen waar ze aan werken. Dit gebeurt in afstemming met de Bovenwereld en alle aanwezigen.

Tijden
11.00 - 13.00 uur: bezoek Helende Tuinen+Krachtplaats.
13.00 - 17.00 uur: workshopgedeelte met docente Joke ElZiam Nootebos

Voorafgaand aan de introductie middag kun je 's ochtends kosteloos de Helende Elohim Tuinen bezoeken en de edelsteenwinkel. Je kunt in de helende tuinen of in het hoofdgebouw ook je meegebrachte lunch nuttigen.

Kosten
€50,00
Prijs is incl. € 13,50 helende tuinen entree + workshopmiddag.

Waar
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal West 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Neem je eigen lunch mee. Thee staat klaar. Veel plezier!

Meer informatie en aanmelden: https://www.elohlm.nl/87ktLg4G
_________________________________________

Doel van het Elohim Centre en de spirituele opleidingen
Het doel van de Elohim University en de opleidingen is de integratie van al je hogere zieledelen, je Godsvonk en volledige potentieel. Vanuit deze innerlijke ontwikkeling word je tevens opgeleid tot Healer-Reader-Coach. Je leert tijdens de Elohim opleiding je hogere Gaven en zieledelen openen, integreren en ervaren. Je ontvangt kennis en inzichten over je hogere (liefde-vreugde-bewustzijn-) delen en leert hoe je dit in het dagelijks functioneren of in een eigen praktijk kunt toepassen.

Samenwerken met Merlijn en de Bovenwereld je Gavens activeren
Je oefent tijdens de opleiding en workshops ook om met helende en coachende Gaven te werken nadat ze meer zijn geactiveerd. Je leert samenwerken met Merijn waarvan je healingstools (en blijheid) ontvangt die nog veel verder gaan dan Reiki en die komen vanuit het Absolute! Mooie Krachten dus! Je ontvangt tijdens elke opleidingsmodule diepgaander het Liefdes-Eenheidsbewustzijn dat zijn positieve invloed zal hebben in je omgang met anderen, de natuur en haar Spirits en in je beroep.

The Diamond New Earth Lichtfamily
Tijdens de Elohim opleiding of workshops zul je op jouw manier gaan bijdragen aan een nieuwe maatschappij van Mensen die vanuit de ziel, het wijgevoel, eenheidgevoel en het ware Zelf functioneren en die dit doorgeven en voorleven aan anderen. Lichtwerkers die d.m.v. het multidimensionale Elohim onderwijs zich innerlijk ontwikkelen (en vaak ook een vakopleiding er volgen) behoren tot "the Diamond New Earth Lichtfamily". Net als de meer dan 10.000 lezers van de Elohim nieuwsbrieven. Het is een grote groep Lichtwerkers die met elkaar resoneren en energetisch verbonden zijn in nieuwetijds eenheidsbewustzijn en hart. Al deze Lichtwerkers verlangen naar een liefdevollere, eenheidsmaatschappij en willen daaraan bijdragen. Velen passen het geleerde reeds toe in hun eigen Healing-Reading-Coaching praktijk en weer anderen zijn en worden het eenheidsliefdesveld gewoon in henzelf. Tijdens de studie leert de student/deelnemer tevens als kanaal met de Bovenwereld (Merlijn, engelen en Lichtmeesters) op gemakkelijke wijze samen te werken. Ook leer je als student cliënten /medecursisten begeleiden bij dezelfde innerlijke ontwikkeling en cliënten te coachen, inzichten en (readings-) adviezen te geven zowel als te healen.

Meer informatie over de introductieworkshop en aanmelden: https://www.elohlm.nl/87ktLg4G
Evenement / Agenda delen: