Healing van water, Aarde en mens door de dolfijnen

Saskia Bosman
17-02-2024
14:00
Natuurlijk Henriette, Klein-Dongen
Noord-Brabant
€20
healing
nieuwe wetenschap


Helende filmmiddag (met inleiding) met de dolfijnen, met Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=MuGFXnCsZSA
Na een inleiding worden er opnames getoond die gemaakt zijn tijdens hele diepgaande, helende vaar- en zwemtochten met vrije dolfijnen in de Azoren (Portugal), bij Zuid-Frankrijk en op de Noordzee. Met mooie muziek onder de films. Saskia Bosman maakt deze tochten met groepen mensen, op respectvolle wijze voor de dieren.
Het zijn ware ontmoetingen tussen zelfbewuste, intelligente, gevoelige en liefdevolle soorten: mens en dolfijn. Er vinden levens veranderende, bewustzijnsgroei-versnellende uitwisselingen plaats op diepgaande niveaus. Als in zo’n situatie foto’s en films gemaakt worden, registreren deze ook de subtiele, helende energie. Vanwege dit principe kunnen foto’s van personen gelezen worden door helderziende en heldervoelende mensen. Wij kunnen allemaal deze energiefrequenties van de dolfijnenfilms ontvangen en ervan profiteren. Laat de hoge energiefrequenties van de films op je inwerken! Bij eerdere filmvertoningen in zalen en online werd een diepe ontspanning en soms zelfs healing ervaren!
Wat je kunt verwachten:
Geleide meditatie om ons te beschermen, te aarden en op de walvisachtigen af te stemmen.
Inleiding over wat dolfijnen en walvissen tot zulke bijzondere wezens maakt. Hoe je met hen in contact kan komen. Wij mensen richten ons vooral op visuele beelden (licht) en zij vooral op audiobeelden (geluid). Saskia’s eigen ervaringen met walvissen en dolfijnen. Wat contact met deze wezens haar en anderen gebracht heeft. Inleiding op de films. Geleide meditatie en inleiding duren samen anderhalf uur.
Pauze.
Film: ervaar via de film dolfijnen op/in de Atlantische oceaan bij de Azoren (eilanden van Portugal), de Middellandse Zee bij Zuid-Frankrijk en de Noordzee bij Schotland en Nederland. Deze films zijn ondersteund met mooie muziek en, waar nodig, voorzien van tekst. In één van de 4 films zal je de klanken horen en bijbehorende klank hologrammen zien van diverse soorten walvissen, dolfijnen en bruinvissen. De vier films duren bij elkaar een uur.

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 45 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Ze organiseert workshops en reizen waarin mensen, walvissen, bruinvissen en dolfijnen, de beschavingen van land en zee, met elkaar in contact komen om samen bewust verder te evolueren.

Spreker: Saskia Bosman
Datum: zaterdag 17 februari 2024
Locatie: Natuurlijk Henriette, Kleindongenseweg 81, Dongen
Aanvang: 14.00, welkom vanaf 13.30 – tot ongeveer 17.00 uur.
Entree: 20,00 per persoon (contant bij binnenkomst) inclusief koffie en thee en zuiver water
Aanmelding: https://www.sundancershop.nl/event/02-17-zaterdag-17-februari-2024-filmmiddag-saskia-bosman-healing-van-water-aarde-en-mens-door-de-dolfijnen/
Organisator: Sundancer, https://www.sundancershop.nl/

Privacy-verklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: