Gratis proefles Succesvol Afvallen

Flow of Miracles
24-01-2024
20:00
Flow of Miracles
Zuid-Holland
€gratis
healing
webinar


Alle lange tijd problemen met blijvend afvallen? Genoeg van jezelf straffen met een dieet, maar geen resultaat als je probeert gezond te eten en te bewegen? Het ligt niet aan jou of aan je gebrek aan discipline. Het is tijd voor echt iets anders: een ander perspectief, een gedegen aanpak en liefde en respect voor jezelf.

Mijn cursus heeft al veel mensen moeiteloos blijvend resultaat opgeleverd, omdat we echt aan de slag gaan met de onderliggende problemen. Je leert beter luisteren naar je lichaam en geest, zodat je weet wat je wel en niet nodig hebt. Je leert je lijf weer opnieuw ontdekken als een waardevol en mooi geschenk. Op www.flowofmiracles.nl vind je ook de ervaringen van oud-deelnemers.

Interesse? Geef je op voor de gratis proefles van deze vernieuwde cursus op 24 januari van 20.00-21.00 in de praktijk van Flow of Miracles via de website (www.flowofmiracles.nl) per e-mail (info@flowofmiracles.nl) of bel tijdens werkdagen tussen 19.00-20.00 naar 06-10521351. De cursus bestaat uit 7 lessen: elke maand een themabijeenkomst (vertrouwen en eigenliefde, emotie eten, je eigen lijfbalans ontdekken, omgaan met (zelf) sabotage en ontspannen in je lijf) en in september een terugkeer bijeenkomst.

Wil jij ervaren wat True Unity voor jou kan betekenen en blijvend afvallen? Dan zie ik je graag bij de gratis proefles. Via YouTube (www.youtube.com/@flowofmiracles) kun je al kennis maken met mijn techniek True Unity, maar ervaring met mijn techniek is niet nodig.

Geef je je na de gratis proefles op voor de hele cursus, dan betaal je €75 p/les voor de volgende 6 lessen. Tijdens de cursus ontvang je ook 25% korting op privé sessies als je extra ondersteuning wil.
Evenement / Agenda delen: