Agenda van Praktijk Flow of Miracles

Rianne Collignon
Flow of Miracles
healing, coaching, readings, medium, mediumship, helderziende, energetisch, b2b, spirituele workshops, tarot, orakel, energie healing,
Delft
Zuid-Holland
Ja, max. capaciteit 20 pers.


Praktijk Flow of Miracles

Als jouw hart naar een verandering, doorbraak of wonder verlangt zit je hier goed. Met haar gaves ziet Helderziende Heler Rianne Collignon wat jou heeft tegengehouden, verbreekt ze jarenlange patronen en geeft zij jou inzicht in jezelf. Zo kun je weer in harmonie met jezelf groeien en leven.

Je kunt bij Flow of Miracles terecht voor:

Healings om weer in eenheid met jezelf te leven, blokkades op te lossen en doelen te bereiken.

Spirituele Readings om inzicht te krijgen in heden, verleden en toekomst en antwoord te krijgen op jouw vragen.

Cirkel van Licht, het online groepsprogramma van 7 bijeenkomsten met spirituele oefeningen, geleide meditaties en huiswerkopdrachten om samen te groeien in een vastgesteld thema. Voor iedereen die zich wil ontwikkelen en wil leren en groeien met ondersteuning van anderen.

Kennismakingsavonden, groepshealings, spirituele workshops en cursussen in de praktijkruimte in Delft. Wil je als eerste op de hoogte zijn en recht op voorinschrijving, geef je dan op voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Privé groepsactiviteiten in de praktijkruimte of bij je thuis voor bijvoorbeeld verjaardagen, bedrijfsuitjes of andere evenementen. Kies voor spirituele readings, een groepshealing of een workshop voor je gasten en maak je eigen feest bijzonder.

Zakelijke ondersteuning. Spiritualiteit loont: gezondere medewerkers zorgen voor een gezonder bedrijf en spiritueel inzicht zorgt voor betere keuzes voor de toekomst. Kijk op de zakelijke site (zakelijk.flowofmiracles.nl) voor meer informatie.

Boek een gratis intake
Elke persoonlijke sessie begint altijd met een gratis intake, waarin we jouw situatie bespreken en welke resultaten je kan verwachten. Je boekt gemakkelijk een gratis intake per email, via een bericht op de socials of telefonisch op werkdagen tussen 19.00-20.00 naar 06 10521351.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
15-12-2023
Flow of Miracles
Zuid-Holland
Evenement / Agenda delen: