Gratis proefles online Cirkel van Licht: Balans

Flow of Miracles
18-01-2024
20:00
Online via ZOOM
Online
€gratis
healing
webinar


Voor veel mensen is het lastig om de balans te houden in hun leven. Teveel tijd naar anderen, naar je werk of je huishouden en te weinig naar je gezondheid of je doelen. Herken je dit? Dan wordt het tijd om dit blijvend aan te pakken op een liefdevolle en efficiënte manier bij Flow of Miracles.

Geef je op voor de gratis proefles van de online Cirkel van Licht op 18 januari om 20.00 via de website (www.flowofmiracles.nl) per e-mail (info@flowofmiracles.nl) of bel tijdens werkdagen tussen 19.00-20.00 naar 06-10521351.

De Cirkel van Licht is het online groepsprogramma van Flow of Miracles waarin we in 7 bijeenkomsten van 1 uur elke twee weken op een zachte, effectieve en moeiteloze manier onze balans zullen hervinden.

Tijdens de meetings doen we spirituele oefeningen, geleide meditaties en delen we ervaringen om zo samen te groeien. Dat geeft moeiteloos hele fijne resultaten, zoals eerdere cursisten al hebben ervaren.

Naast de tweewekelijkse online meetings ontvangen deelnemers ook huiswerkopdrachten. Deze spirituele opdrachten bouwen op naar steeds mooiere resultaten zoals betere grenzen, gezondere keuzes en meer energie.

Doe mee en ga 14 weken lang samen aan de slag met balans en ontvang tijdens die periode via de WhatsApp groep ondersteuning en motivatie.
Geef je je na de gratis proefles op voor de hele cursus dan betaal je €420.

Interesse maar liever een ander onderwerp of liever in het Engels werken? Geef je op voor de interesse lijst en dan ontvang je een email wanneer een nieuwe cirkel of Engelstalige cirkel start.
Evenement / Agenda delen: