Cursus Verlicht jouw Stamboom

Sabrina Kaytar
01-02-2024
13:00
Yoena Centrum voor BewustZijn, Delft
Zuid-Holland
€ 248
workshop


Het wordt steeds bekender en geaccepteerd, ook wetenschappelijk, dat we lasten dragen afkomstig van onze voorouders. Het kan gaan om onverwerkte trauma's die zich bij ons uiten in de vorm van lichamelijke of psychische klachten. We kunnen ook sterk beïnvloed worden door overlevingsstrategieën, familiegeheimen, programmeringen en verwachtingen die we mee hebben gekregen.

In ieder module van deze cursus wordt een stuk theorie uitgelegd, gebaseerd op het systeem van de Psychogénéalogie, die al meer dan 40 jaar gebruikt wordt in Franstalige landen.
Daarna gaan we aan de slag met de analyse van de stambomen van de deelnemers.

Dit is geen cursus genealogie om een stamboom op te zetten. We werken met de aanwezige informatie t/m 3 generaties boven de persoon zelf.

De invalshoeken die we o.a. gebruiken voor de analyse van de stamboom zijn: voornamen, data, plaatsen, beroepen, gebeurtenissen, zwangerschap- en geboorteomstandigheden.


Bewustwording van een last is meestal voldoende om die te laten wegvloeien. Het doel van deze cursus is om de instrumenten te leren om bewust te worden en zich te bevrijden van wat afkomstig is van onze voorouders, en dus niet bij ons hoort.

Praktische informatie
Data: donderdag 1 + 15 + 29 februari, 14 maart, 11 + 18 april 2024.
Tijd: 13.00 – 15.00 uur.

Inclusief een syllabus met de theorie aan het einde van iedere module, persoonlijke documenten, thee en koekjes.
Kleine groep: 3 tot 6 deelnemers.
Evenement / Agenda delen: