Agenda van De spirituele Pelgrim

Sabrina Kaytar
De spirituele Pelgrim
cursussen, coaching, spirituele ontwikkeling, coaching methodes, psychogenealogie, chakra-numerologie, geboortedatum en tarot, geboortedatum en chakra
Den Haag
Zuid-Holland


Onder de naam "De spirituele Pelgrim" help ik geïnteresseerden om zich voor te bereiden op een zachte transitie naar de nieuwe wereld. Daarbij is zelfwaardering belangrijk, zichzelf en de eigen kwaliteiten goed kennen, en zich bevrijden van de lasten van ons verleden.
Dit doen we in kleine interessante stappen, zonder in zware emoties te moeten duiken, vanuit inzichten en bewustwording.

Mijn doel (mijn roeping) is om zoveel methodes in persoonlijke ontwikkeling mogelijk naar Nederland te brengen die ik voornamelijk in het buitenland geleerd heb. Tijdens de cursussen richten we ons op de beleving van de deelnemers. Maar doordat we ook een stuk theorie iedere keer behandelen, kunnen coaches en begeleiders deze instrumenten toevoegen aan de diensten die ze aanbieden.

Ik bied voornamelijk deze drie cursussen aan:

- "Verlicht jouw stamboom", om zich te bevrijden van de lasten die we onbewust voor of van onze voorouders dragen zoals trauma's, programmeringen, verwachtingen, belemmerende overtuigingen en overlevingspatronen.

- "Geboortedatum en tarot". Een kans om zich in verschillende aspecten van zichzelf te verdiepen en tegelijk leren met de tarot werken zonder boek, vanuit observatie, gevoel en intuïtie.

-"Geboortedatum en chakra's". De chakra-code van een persoon leren bereken en interpreteren. Dit geeft aan met welke sterkere chakra's de persoon geboren is. Deze chakra's zijn tevens de bron van de talenten van deze persoon, van zijn (of haar) uitdagingen en behoeften.

Ik geef ook persoonlijke consulten gebaseerd op deze methodes.

Evenement / Agenda delen: