Opstellingendag van het Verlangen (Franz Ruppert methode)

LIEVScoaching, bewustzijnscoach
21-01-2024
10:00
Nijmegen Ubbergen, de Refter
Gelderland
€65 - 547
nieuwe-aarde
workshop


Opstellingendag van het verlangen; Leven vanuit vreugde en vervulling

Het is nu de tijd om in je grootsheid te stappen en de persoon te zijn die je in wezen bent. Zet je verlangen neer en transformeer alle blokkades die hier tussen zijn gekomen. Als je deze blokkades aankijkt en in de opstelling doorwerkt, kom je oog in oog te staan met je ware zelf. Dan kun je naar grote hoogtes vliegen net als de adelaar. Vandaaruit schep je je mooiste leven en bijdrage aan een nieuwe wereld, vol vrede, vreugde, schoonheid en kracht.

Leven vanuit vreugde en vervulling
Vanuit de kracht van samen delen, samen helen en bijdragen aan een nieuwe wereld, ga je met een doorlopende groep 3x op reis en aan de slag met het helende werk van zelfontmoetingen volgens de opstellingsmethodiek van Franz Ruppert. Met deze methode kijk je in een spiegel. Die spiegel toont jou wie je in wezen bent, waar je warm voor loopt, wat je tegenhoudt of waar je liever van wegkijkt. Je verkent en herontdekt je innerlijke wereld. Je gaat tijdens drie dagen en twee individuele verdiepende sessies intensief werken aan je eigen proces naar vreugdevoller en vervullender Leven.

Per dag is er ruimte voor vier processen onder begeleiding van Erna Vinkers of Lieda van Stigt met ondersteuning van de andere deelnemers die als resonant beschikbaar zijn voor jouw proces.

Meer informatie: https://lievscoaching.nl/product/opstellingendag-van-het-verlangen-leven-vanuit-vreugde-en-vervulling/
Evenement / Agenda delen: