Agenda Lieda van Stigt LIEVScoaching

Lieda van Stigt
LIEVScoaching
Opstellingen van het verlangen, bewustzijnscoaching, sjamanisme, energetisch werk, systemisch werk, innerlijk kind, soulretrieval
Uden
Noord-Brabant


Bewustzijnscoach, HSP coach, IoPT/IZR practitioner, soulcoach
Doorbreek terugkerende patronen, kom terug bij jeZelf en in je kracht

* Opstellingen van het verlangen (volgens traumamethodiek Franz Ruppert): https://lievscoaching.nl/opstellingen-van-het-verlangen/ 1 op 1 of in een groep samen met Erna Vinkers https://letsheal.nu/
* Workshops: https://lievscoaching.nl/aanbod/product-categorie-workshops/
* Bewustzijnscoaching (losse sessies en trajecten): https://lievscoaching.nl/coaching/
* Gratis drumvisualisatie & ontdek je zielsmissie: https://lievscoaching.nl/aanbod/product-categorie-gratis/
* Gratis inzichtsessie: https://lievscoaching.nl/product/strategie-gesprek/

*Persoonlijk
Ik ben Lieda van Stigt (1975). Mijn leven heeft mij uitdagingen gegeven, maar het heeft mij ook veel gebracht om dankbaar voor te zijn. Ik woon samen met mijn man en onze twee zoons in Uden. Ik ben opgegroeid als jongste en nakomertje in een groot, protestants boerengezin waar hard werken de norm was en over gevoelens niet gesproken werd. Door hun eigen trauma’s waren mijn ouders emotioneel niet beschikbaar. Als hooggevoelig meisje voelde ik mij anders en alleen. Ik voelde niet de ruimte om mijzelf te zijn. Ik paste me aan om niemand tot last te zijn, erbij te horen en conflicten en pesterijen te voorkomen. Ook op school deed ik mijn stinkende best om goed genoeg te zijn, gezien en gehoord te worden door te excelleren.

Deze voorgeschiedenis, mijn eigen ervaringen en de alle studies en opleidingen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Ze hebben me krachtig gemaakt. In mijn loopbaan vormt heel de mens in zijn/haar unieke context een rode draad. Na een loopbaan als radiotherapeutisch laborant & HR- en organisatieadviseur bij grote publieke organisaties, heb ik mijn hart gevolgd en doe ik nu wat ik het liefste doe. Ik coach (young) professionals die ernaar verlangen hun volle potentie te leven.

*Missie
Mijn missie als coach is om in verbinding te werken aan heelheid en op deze manier bij te dragen aan een mooiere wereld en toekomst voor onszelf en onze kinderen. Als coach gebruik ik mijn hooggevoeligheid en humor als kracht. Ik ben integer, empatisch, analytisch, veelzijdig en creëer een veilige en zachte bedding. Doordat ik mijn eigen thema’s ken en doorleefd heb, ben ik in staat mijn kennis en ervaring te delen met anderen.

*Visie en aanpak
Vanuit mijn visie ben ik ervan overtuigd dat alle antwoorden in jezelf zitten en dat je al HEEL bent. Vanuit innerlijke kracht, een open hart en verwondering begeleid ik je om je emotioneel, spiritueel, mentaal, energetisch en fysiek te verrijken. Ik begeleid je bij het opsporen van patronen en onderliggende mechanismen. Vervolgens kun je met passende, praktische tools zelf aan de slag met die kanten (gedachten, overtuigingen, gedrag) die je niet langer dienen. Op deze manier kun je je bewustzijn vergroten en de verbinding met jeZelf herstellen. Ik begeleid je in het proces van zelfheling zodat je (weer) in je kracht komt en helemaal jeZelf kunt ZIJN in jouw context.

*Specialisatie
Ik beschik over een uitgebreide gereedschapskist aan coachinterventies en een sterk ontwikkelde intuïtie. Ik coach systemisch- en energetisch en maak daarbij o.a. gebruik van Transactionele Analyse, NLP, Voice Dialogue, Innerlijk kind werk, Opstellingen van het verlangen/ IoPT, Energetische sessies, Soulretrieval, sjamanen drum, Talenten- en Drijfveren analyse.

Speciale aandacht voor hooggevoeligheid / HSP en het herstellen van de verbinding met jezelf in je (werk)context. Begeleiding bij de aanpak van beschermings- en overlevingsmechanismen met bijbehorende overtuigingen, zodat je niet dienende patronen leert doorbreken en transformeren. Coaching gericht op bewustwording, hechting, identiteit, angsten, stress, work-life balance, perfectionisten, pleasers, harde werkers, rationele denkers, zelfkritiek, controledrang, zelfvertrouwen, zelfacceptatie en veranderingen.

* Kennismakingsgesprek: https://lievscoaching.nl/aanvraag-gratis-kennismakingsgesprek/
Ik bied je altijd de mogelijkheid tot een vrijblijvend en gratis telefonisch of online kennismakingsgesprek. Als de persoonlijke klik, veiligheid en vertrouwen aanwezig zijn, is de kans op succes het grootst.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Lieda van Stigt
www.lievscoaching.nl
Evenement / Agenda delen: