Dolfijn bevallen

Saskia Bosman en Corinne Sprenger
02-06-2024
14:00
Earthsmiles Huis, Tiel
Gelderland
€90
kinderen
workshop


Special event van New Life Massages en InspiRadiance met Corinne Sprenger (holistisch masseur) en Dr. Saskia Bosman (bioloog en bewustzijnstrainer).


Wat kunnen dolfijnen voor jou betekenen bij de bevalling?

Dolfijnen zijn buitengewoon intelligente dieren, gevoelig, zelfbewust en ze leven vanuit liefde en in harmonie met de natuur. Ze inspireren je om op je gevoel te vertrouwen en ze doen je voor dat je kunt vertrouwen op het volgen van je intuïtie in combinatie met kracht en het meegaan met de stroom. En ze werken buitengewoon goed samen en beschermen elkaar.

Door de presentatie, het kijken van filmpjes van (bevallingen van) dolfijnen, luisteren naar hun geluiden stem je af op hun energie en versterk je daardoor jezelf in het proces van bevallen en/of het begeleiden van zwangerschap of bevallingen.

Saskia Bosman is dolfijnfluisteraar en brengt jou met meditaties in dit veld van liefde en intuïtie. Corinne Sprenger geeft informatie over selfcare bij de bevalling, waardoor deze workshop een unieke combinatie wordt om vol vertrouwen je bevalling aan te gaan, of je zwangere cliënten te begeleiden om hen in deze flow te brengen.

Over Corinne: zie https://newlifemassages.nl/over-corinne-sprenger/

Over Saskia: zie https://inspiradiance.nl/over-mij/

Doelgroep: zwangeren en geboortewerkers.

Tijd: Zondag 2 juni 2024, 14.00 -17:00 (inloop 13:45) uur.

Plaats: Earthsmiles Huis (in gebouw De Brug), Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel

Kosten: € 90,- Breng een 2e deelnemer mee voor de halve prijs, dan heb je samen korting!

Aanmelden: via de ticketknop op https://inspiradiance.nl/activiteit/dolfijn-bevallen/. Deze werkt het best op een computer.

Privacy verklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: