Schumann-resonantie

Saskia Bosman
27-03-2024
19:30
Online
Online
€15
healing
nieuwe wetenschap


Lezing met meditatie, door dr.Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer


Wat is de Schumann-resonantie en wat hebben wij er aan?
Er zijn aanwijzingen dat de Schumann-resonantie, een natuurlijke elektromagnetische trilling in de atmosfeer, een rol speelt bij genezing en gezondheid, door onder andere het zelf genezend vermogen te stimuleren. In deze lezing zal heldere uitleg gegeven worden over hoe de Schumann-resonantie wordt opgewekt door onweersontladingen, hoe de Schumann-resonantie blijft trillen rond de Aarde en hoe onze hersenen (en de rest van ons lichaam) erdoor beïnvloed worden. En ook hoe onze hersenen af en aan contact zoeken met de Schumann-resonantie. Hierin speelt de pijnappelklier een belangrijke rol.


Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 45 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu (Aarde en Kosmos). Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.


Datum, tijd: woensdag 27 maart 2024, 19:30 (stipt) – 22:30 uur.

Online via Zoom

Prijs: € 15,- per persoon (dus niet per computer). Na ontvangst van je betaling wordt de Zoom link toegestuurd.

Aanmelden: via de ticketknop op https://inspiradiance.nl/activiteit/schumann-resonantie/. Deze werkt het best op een computer.

Privacy verklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: