Kosmos, Lichttaal en DNA

Saskia Bosman
12-02-2024
19:30
Online
Online
€15
ascensie
healing


Online lezing met geleide meditatie

Wat hebben deze met elkaar te maken? Vanuit de Kosmos komen steeds hogere energiefrequenties naar de Aarde, die codes dragen die onze sluimerende, nog ‘onbekende’ 98% DNA en hiermee nieuwe vermogens wakker kunnen maken als we deze willen ontvangen. Door de klank, vorm en kleur van Lichttaal kunnen we deze hoge coderingen onze cellen binnen geleiden en in ons DNA laten landen. Met de Kosmos wordt niet alleen de bubbel van sterrenstelsels bedoeld die we met (ruimte-)telescopen kunnen waarnemen, maar ook de hogere dimensies en het Bronveld voorbij deze Matrix van dimensies.

Uit het Bronveld komen sinds 2012 nog hogere dan Lichtfrequenties, namelijk de Plasmafrequenties en de Plasmataal coderingen die deze dragen. De Kosmos zit vol leven en bewustzijn dat ons en de Aarde wil helpen in het Ascensieproces. We worden hierin verrassend genoeg geholpen door hoog-intuїtieve en –intelligente culturen in de oceanen en door de natuur op het land, waaronder bomen. De basis van alles is onvoorwaardelijke, universele liefde. In de loop van de lezing worden interessante wetenschappelijke ontdekkingen aangestipt, die erop aansluiten. Wil je dit ook horen en ervaren? Dan is dit de lezing die het overzicht en de ervaring biedt!

We beginnen de lezing met een geleide meditatie om ons te aarden en een liefdevol veld neer te zetten.


Online via Zoom.

Datum, tijd: maandag 12 februari 2024, 19:30 (stipt) – 22:00.

Entree: € 15,- per deelnemer (dus niet per computer). Na ontvangst van je betaling wordt de Zoom link toegestuurd.

Aanmelden via: De ticketknop op https://inspiradiance.nl/activiteit/online-presentatie-kosmos-lichttaal-en-dna/. Deze werkt het best op een computer.

Privacyverklaring: door je aan te melden ga je accoord met de privacyverklaring van InspiRadiance.
Evenement / Agenda delen: