Start je trauma verwerkingstraject.

Spirituele verbinder
14-12-2023
10:00
Boekel
Noord-Brabant
€333
healing
nieuwe wetenschap


We verlangen naar heling, maar er is tegenwoordig zoveel.

Ik werk vanuit mijn fijngevoeligheid, niet een quickfix maar van mens tot mens. Ik volg geen protocol en werk niet met een dossiernummer, maar ik werk vanuit veiligheid en zachtheid.

Ik tot waarde kan zijn in het leren voelen en vertrouwen met en bij elkaar.

Van overleven naar leven, voelbaar verbonden met jezelf, en de wereld.

Even tot rust komen, even jezelf “zijn”

Dit traject help je om weer tot jezelf te komen, ben jij jezelf keer op keer voorbij gelopen en weet je even niet meer wat te doen of hoe nu echt te voelen.

Ik geef je inzicht om weer tot rust te komen. Hierbij ga je ook voelen dat je op verschillende lagen heelt, op je emoties, je lichaam, je gedachtes, je relaties en spiritueel.

Echte trauma verwerking komt je in vele lagen, en gebeurt van binnenuit. Je niet steeds een beter, sterker, mooier of hardwerkend persoon te maken.

Maar te kijken wat er diep van binnen in jouw speelt. We op zoek gaan naar de pijn onder de laag en achter dat masker of muur.

Zien, doen, voelen, van binnen naar buiten en je leren vertrouwen in en met jezelf en zo ook de ander. Een stuk innerlijk kind werk en niet alleen ziet wat je wilt zien, maar de ware jij mag voelen. Je niet meer machteloos hoeven voelen om te vechten of vluchten of bevriezen, maar de emotie mag bevrijden die vast zat.

Leren boos doen, maar, het niet te worden, angst voelen, maar het niet heel je leven te laten beïnvloeden. Paniek of dwang gedachtes ervaren, maar het niet te hoeven geloven.

Een veilige en vertrouwde manier van heling. Dus pijn zoals chronisch verkramping, nek of rugpijn, hoofdpijn, veel lichamelijke pijn ook te verzachten tijdens trauma verwerking.

Investering €333
+/- 3 maanden traject.
Meer informatie stuur mij een berichtje.
Evenement / Agenda delen: