Agenda van Cindy van den heuvel

Cindy van den heuvel
Cindyvandenheuvel
Spirituele verbinderDrum/chant cirkels~ecstaticdance~lichtcirkels~soundhealing~healingart~spirituele opleidingen~persoonlijke consults~medium.
Uden
Noord-Brabant


Spirituele verbinder
Ik help je met inzicht in bepaalde situaties en wellicht met je gevoelens voor jezelf of voor elkaar. Soms zit je even vast in je leven. Ik laat je weer bewegen.

Gewoon puur zijn met jezelf en de ander. Dit kan met verschillende technieken bereikt worden en wordt per individu op maat gemaakt. Dit kan zowel met een drum bereikt worden, een meditatie of een krachtoefening, een expressie vanuit de yoga of een beweging voor lichaam en geest. Al mijn persoonlijke facetten die ik in kan zetten om samen naar binnen te keren. Vaak wordt alleen het brein aangepakt of wijs je een vinger naar de ander. Daarmee drijf je steeds verder weg van je eigen ziel/kern. Heb je het gevoel dat hij/zij een andere taal spreekt? Ik geef je hier inzicht in. Het is tijd om de natuurlijke krachten die onderdrukt of verloren waren weer wakker te schudden. Geen hocus pocus (-; maar gewoon weer jezelf zijn.....
Meer info of contact: www.cindyvandenheuvel.nl


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
08-12-2023
Boekel
Noord-Brabant
22-12-2023
Boekel
Noord-Brabant
29-12-2023
Boekel
Noord-Brabant
05-01-2024
Boekel
Noord-Brabant
17-01-2024
Boekel
Noord-Brabant
21-01-2024
Boekel
Noord-Brabant
Evenement / Agenda delen: