Onderzoeksexpeditie Prehistorisch Sardinie

Saskia Bosman en Sam Pitzalis
16-04-2024
09:30
Sardinië (Italie)
Buitenland
€2100
reizen


DOE MEE AAN INTERESSANTE EXPERIMENTEN EN BELEEF ALLES HEET VAN DE NAALD

16 t/m 23 april 2024

Na een geweldige eerste editie in juni 2023 is dit nu je kans om bij onze onderzoeks-expeditie op Sardinië te zijn! En deze is hard nodig, want naast puur archeologisch onderzoek is er nog veel te weinig onderzoek gedaan aan het geheimzinnige, oeroude Sardinië. Het is nog volkomen onbekend waaróm dat zo overvol staat met zogeheten krachtplekken: van torens via hunebed-achtige constructies tot watertempels. We weten er nog bijna niets van, enkel gissingen, deducties, speculaties.

Duidelijk is wel dat de tempels en andere prehistorische bouwwerken op Sardinië getuigen van een technologisch vergevorderde beschaving van voor ons schrift. Die beschaving had kennelijk een andere soort kennis, wetenschap en technologie dan onze huidige cultuur. Zo had ze kennis van de leylijnen en van astronomie en astrologie, waar ze bij de bouw van de tempels en de inrichting van het landschap gebruik van gemaakt hebben. Ze hadden kennis van kristallen, energieopwekking, zeevaart, dolfijnen, walvissen, subtiele energie, innerlijk reizen, energetische heling en nog veel meer.

Door middel van de metingen van natuurlijke elektromagnetische velden, klank, afwijkingen in het aardmagnetische veld, zon-, maan- en ster-uitlijningen en meer hopen we inzicht te krijgen in hun oude kennis en in de functies van hun tempels en landschapskunst.

Ja, we gaan om meer inzicht te krijgen in de functies van dit soort plekken: meten is weten! Kom je mee met deze expeditie, dan mag je meedoen aan interessante experimenten en ben je mede-onderzoeker: je beleeft alles heet van de naald! Ook leer je om eenvoudig subtiele energievelden te voelen en misschien wel te zien!
Enkel spiritueel ingestoken reizen zijn er genoeg op Sardinië, maar nu gaan we dus samen met een kleine groep onafhankelijke wetenschappers en technici metingen doen! Inderdaad doen we dat in en rond de oeroude tempels en in de krachtige pure natuur van dit wereldunieke eiland.

OM NAAR UIT TE KIJKEN

Meer informatie vind je op https://keepalivetours.com/tour/onderzoeksexpeditie-prehistorische-krachtplaatsen-sardinie/
Evenement / Agenda delen: