Verdieping tweedaagse Schumann Resonantie, ons familiesysteem en DNA/epigenetica

Saskia Bosman en Bea Hop
18-10-2024
10:30
Earthsmiles Huis, Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel.
Gelderland
€275
workshop


met Bea Hop en Dr. Saskia Bosman

Heb je al een Basisworkshop Schumann Resonantie bij ons gevolgd of bij een andere collega in het land? Dan hebben we nu een prachtige verdieping op de tweedaagse workshop Schumann Resonantie voor je.

In deze tweedaagse gaat het over de invloed van je familiesysteem – je voorouders- en je andere levens op je huidige gedrag – gezondheid – op je DNA (epigenetica). We gaan ons via de Schumann Resonantie, andere oefeningen en opdrachten hiermee verbinden en een start maken met herstel van je DNA en familiesysteem.

Het wordt een verdere weg naar binnen en we zijn interactief met elkaar. Het belooft een heel bijzonder weekend te worden.

Dag-1: We gaan op reis in onze voorouderlijn, activeren we de pijnappelklier nog verder met bewustzijnsverruiming als resultaat, we reizen door onze geboorte en conceptie en doen een DNA zelf-healing.

Dag-2: We maken een reis naar onze andere levens, met de diep duikende potvis reizen we door ons onderbewuste, je heelt je epigenetica (voorouder patronen), maakt kennis met het vermogen van je hersencellen om nieuwe verbindingen met elkaar te maken en je maakt een reis naar je thuiswereld, hier op Aarde of elders in het heelal.

Investering: €275,- voor twee dagen van 10:30 tot 16:00 uur.

Locatie en data: Earthsmiles Huis in Tiel (Gelderland), vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2024.

Aanmelding: via de ticketknop op https://inspiradiance.nl/activiteit/verdieping-tweedaagse-schumann-resonantie-ons-familiessteem-en-dna-epigenetica/. Deze werkt het best op een computer.

Zijn er nog vragen neem gerust contact op via:
info@hopconsultancy.nl / tel 0226450071 t.a.v Bea Hop of

inspiradiance@gmail.com/ 0641105292 t.a.v Saskia Bosman

Onze websites:

https://inspiradiance.nl/agenda
https://www.hopconsultancy.nl/trainingen

Privacy verklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: