truffelceremonie

De Bizon en de Wolf
25-11-2023
13:00
Goes
Zeeland
€195
ceremonie


Een kijkje nemen voorbij je denkende brein?

Tijdens een truffelceremonie maak je een innerlijke reis naar je onderbewuste.
Als plantmedicijn staan truffels erom bekend te kunnen bijdragen aan je spirituele ontwikkeling, bewustwording en het verhelderen van uitdagingen die je tegenkomt op je pad. Ze kunnen je in contact brengen met je innerlijke wijsheid.
Een truffelceremonie kan nieuwe inzichten opleveren of oud zeer in kaart brengen. Iedereen ervaart deze unieke reis op zijn of haar eigen manier en voor velen is het een van de meest bijzondere en meest waardevolle spirituele ervaringen.
De reis die je maakt kan je helpen herinneren wie je werkelijk bent en kan zorgen voor meer helderheid, vertrouwen en verbinding. Verbinding met het grotere geheel en verbinding met jezelf. Het kan je helpen los te laten of juist te omarmen. Truffels kunnen je je kracht laten (terug) vinden.

Truffels kunnen je ook helpen om:
* Bepaalde patronen te doorbreken.
Misschien loop je vaak tegen hetzelfde aan? Zit je een beetje vast en wil je weten waarom je dingen doet zoals je ze doet en hoe je dat kan veranderen?

* Inzichten te verkrijgen.
Ben je nieuwsgierig naar het grotere geheel? Naar meer verbinding, liefde of vertrouwen in jezelf? Naar meer duidelijkheid of begrip?

* (Opnieuw) kennis te laten maken met wie je bent.
Wil je meer in contact komen met je ware verlangens? Wil je weten welke overtuigingen van jou zijn en welke zijn aangeleerd?

De ceremonie begint om 13.00 uur en eindigt rond 21.00 uur.
Na afloop van de ceremonie serveren we een verse, lichte maaltijd met onder andere fruit, zelfgemaakte biologische soep, brood smeersels ander lekkers.
De kosten voor de hele dag zijn € 195,-

Dit is wat anderen zeggen:
“Fijne plek met ervaren begeleiders voor een truffelceremonie. Mooie begeleidende muziek, goede voorbereiding en “nazorg”. Kom zeker terug!”

“De liefdevolle en professionele begeleiding maakten deze ceremonie tot een bijzonder geslaagde reis in een veilige warme omgeving.”

“De truffelreis heb ik als zacht en verdiepend ervaren. Het innerlijk weten kreeg een stem, mooie kleuren, beelden en sensaties.
Op een liefdevolle manier kwamen verschillende thema’s voorbij. Acceptatie vanuit liefde… meer lijkt er niet nodig om in beweging te blijven.”

“De begeleiding voor, tijdens en na de reis was erg eerlijk, invoelend en op maat. Een topteam! ♥️
Ik voel me dankbaar voor de mooie ervaring binnen een warme en veilige setting. Een reis diep naar binnen, dicht bij mezelf. Bedankt voor deze mooie ervaring.”

info@debizonendewolf.nl
Evenement / Agenda delen: