Agenda van De bizon en de wolf

Maike Vermeulen en Chantal Bakker
De bizon en de wolf
truffelceremonies, plantmedicijnen, truffelretraite
Wemeldinge
Zeeland
De Bizon en de Wolf organiseert truffelceremonies. Wij begeleiden mensen graag bij hun reis naar binnen. Je kunt bij ons terecht voor een dagceremonie en we organiseren ook truffelweekenden. Een truffel ceremonie is met 6, max 7 deelnemers. Daarnaast kun je kiezen voor een duo- of een privé ceremonie. Op aanvraag doen we ook ceremonies op locatie.

De Bizon en De Wolf is een plek waar je voorbij je denkende brein kunt kijken naar je onderbewuste om belemmerende overtuigingen te herkennen, verhelderende inzichten te krijgen, verbinding te maken met het grote geheel en je eigen diepe innerlijke wijsheid te (her)vinden.

Voor, tijdens en na een truffelreis zijn veiligheid en vertrouwen wat ons betreft de sleutelwoorden en tijdens een ceremonie doen we er alles aan om een sfeer en setting neer te zetten die beide waarborgt, zodat de deelnemers zich zo goed mogelijk kunnen overgeven aan wat zich aandient. Wij zijn super goed op elkaar ingespeeld, voelen intuïtief waar we nodig zijn en hebben een enorm vertrouwen in het proces van de truffels en de eigen kracht en wijsheid van de deelnemers. Onze manier van begeleiden wordt omschreven als liefdevol, aandachtig, zacht, nuchter en veilig.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
15-12-2023
Wemeldinge
Zeeland
Evenement / Agenda delen: