Lezing Eric Huysmans – Tijdloze wetenschap

Stichting "Er is meer..."
04-04-2024
20:00
Ontmoetingscentrum Immanuelkerk Veldhoven
Noord-Brabant
€ 12,50 / € 15,00
nieuwe-aarde


4 April 2024 nodigen wij u van harte uit voor de lezing van Eric Huysmans.

De wijsheden van Meester Djwhal Khul, de huidige wereldsituatie en 2025 - het jaar van de beslissing.
De Tijdloze Wijsheid is van alle tijden, ouder dan de mensheid, en doorgegeven door de Meesters van de Spirituele Hiërarchie en Wijsgeren als Pythagoras. Wat zegt deze tijd- en mensoverstijgende wijsheid over de huidige wereldsituatie?

Eric Huysmans vertelt over zijn boek ‘Tijdloze Wijsheid’, waarin hij een samenvatting geeft van de leringen van Djwhal Khul en deze verbindt aan het heden. De inhoud is interessant voor zowel de spirituele zoeker die zijn kennis serieus wil verdiepen, als voor de gevorderde esoterische student of discipel. Hij deelt de antwoorden van de Tijdloze Wijsheid op de grote levensvragen, onze lange ontwikkelingstocht als bewustzijnsvonken of monaden, de paden van discipelschap en inwijding, en de samenstelling en taken van de Spirituele Hiërarchie. Daarnaast verbindt hij de Tijdloze Wijsheid aan de huidige wereldgebeurtenissen, en belicht hij de inwijdende functie van de zogenaamde Coronation. Hij roept daarbij op tot actie. Actie om bij te dragen aan het verdrijven van het wereldprobleem van glamour of begoocheling in de laatste jaren naar het belangrijke jaar 2025. De Spirituele Hiërarchie neemt dan een beslissing die een grote ommekeer kan inleiden. Deze beslissing is afhankelijk van ons. Wat wordt er van ons gevraagd en welke hulpmiddelen en esoterische wetenschappen staan ons daarbij ter beschikking? Is er in 2025 voldoende zicht op juiste menselijke relaties? Erkennen we het bestaan van de ziel, de Meesters en het Plan? Is het Christusbewustzijn voldoende ingedaald in onze harten? En doen de discipelen hun noodzakelijke groepswerk om het pad te effenen voor de Meesters, waardoor een heel ander leiderschap op aarde kan en zal ontstaan? Tijdens de lezing geeft hij één of twee diepe meditaties, ingegeven door de Meesters van Wijsheid. Zijn boek is op deze avond met korting te koop voor 25 euro.

Eric is economisch geograaf, bedrijfskundige en esotericus. Na een carrière als consultant en bankier legt hij zich sinds 1999 toe op bewustzijnsontwikkeling in zijn praktijk Sensability. Hij gebruikt daarbij ondermeer verbonden ademhaling en zijn kennis van de Tijdloze Wijsheid. In 2019 heeft hij de College of Ageless Wisdom opgericht van waaruit hij lezingen, workshops en cursussen geeft en groepsmeditaties begeleidt. Dit is zijn vierde boek; op www.sensability.nl zijn vele artikelen te vinden.
www.sensability.nl

Tijd: 20:00-22:30 uur, zaal open vanaf 19:15 uur
Entree: € 12,50 (is inclusief koffie of thee in de pauze)
Of: € 15,00 contant/pin betalen voor aanvang van de lezing, behalve natuurlijk als de lezing reeds is uitverkocht
Locatie: Ontmoetingscentrum Immanuelkerk, Teullandstraat 1, 5503 VV Veldhoven
Extra: Ringleiding (voor slechthorenden) aanwezig
Evenement / Agenda delen: