Lezing spirituele iriscopie in Almere

Rayid Nederland
14-02-2024
20:00
Almere
Flevoland
€ 15,--
beurzen


Deze avond gaan we kennis maken met er allemaal in het oog te zien is over je aanleg, talenten, over relaties en je creatieve kanten, hoe je omgaat met emoties en waar er valkuilen zitten. Ineens zul je jezelf (en je eventuele partner, kinderen, familie) beter begrijpen. De wonderlijke wereld van de irissen zal je deze avond versteld laten staan wat er allemaal te zien is en hoe prachtig dit is. In de ogen zien we erg veel verschillende structuren. Dat is bij ieder mens verschillend en het weerspiegelt dat we allemaal unieke wezens zijn. Stippen, openingen, groeven, lijnen (radiairen) en talloze variaties gaan we uitleggen.
Zou je ook willen weten wat je oog je allemaal te vertellen heeft? En hoe je in verbinding met je hogere Zelf kunt komen?
Kom dan genieten van deze avond. Via beelden wordt alles verhelderd en gaan we ook onze eigen ogen ‘ontdekken’.

Met zijn 25 jaar ervaring is dat in goede handen van Hans Thijssen, natuurgeneeskundige en acupuncturist en gespecialiseerd in de spirituele iriscopie.

In de pauze van de lezing kun je, tegen een vergoeding van € 7,50, foto’s van je ogen laten maken. Deze worden dan binnen een week naar je toe gemaild.
Evenement / Agenda delen: