Agenda Spirituele Iriscopie

Hans Thijssen
Rayid Nederland
Lezingen, workshops, consulten en jaarcursussen spirituele iriscopie.
Haarlem, Almere, Nijmegen.
Noord-Holland


Spirituele Iriscopie.

We zien erg veel verschillende structuren in de iris. Dat is bij ieder mens verschillend en het weerspiegelt dat we allemaal unieke wezens zijn. Stippen, openingen, groeven, lijnen (radiairen) en talloze variaties hiervan geven weer wie we zijn. Hoe we met mensen omgaan, wat onze talenten zijn, wat we moeilijk vinden, en ontzettend veel meer. Hoe meer we leven in harmonie met onze 'tekens", hoe meer we bezield invulling aan ons leven geven.
In de klassieke iriscopie ligt de nadruk op het fysieke lichaam. Binnen de spirituele iriscopie ligt de nadruk meer op het spirituele, emotionele en mentale lichaam. Ook bekijken we de iris vanuit het chakra model en leggen we de verbanden met het fysiek lichaam.

Pad van bestemming.

Het doel van de spirituele iriscopie is 'de ziel ondersteunen op het pad van zijn bestemming'. Door de structuren van de iris en de tekens te herkennen, kunnen we dit bezielde pad duiden. Dit helpt mensen om zichzelf te herkennen en (levens)vragen te beantwoorden. De Rayid-methode laat licht schijnen op de vragen waarmee mensen zitten. Andere vormen van iriscopie vullen dit aan. In de praktijk komen veel mensen die niet zo goed weten welke kant ze op moeten, al dan niet met lichamelijk / emotionele klachten. Ze voelen van binnen dat ze niet meer op het juiste spoor zitten of vast zitten in bepaalde thema's, zoals relatieproblemen, familierelaties of werkthema's. Daarin kan deze vorm van iriscopie zeer behulpzaam zijn. Zowel op het gebied van gezondheid, relaties, werk en persoonlijke groei en ontwikkeling. Het maakt duidelijk waarom stukken uit het verleden invloed hebben op het heden en biedt mogelijkheden om dit te 'helen'.

Consulten, lezingen, workshops en jaarcursussen.

Hans Thijssen organiseert lezingen, workshops en masterclasses om deze kennis over te dragen. Uiteraard is ieder welkom voor een persoonlijk consult.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
Evenement / Agenda delen: