Jaarcursus spirituele iriscopie in Almere

Rayid Nederland
13-09-2024
13:00
Almere
Flevoland
€ 1195,00
workshop


13 September 2024 start een jaarcursus spirituele iriscopie in Almere. Boordevol informatie over groei en ontwikkeling, persoonlijkheid, balanceren van het leven op fysiek, emotioneel / relationeel, mentaal en spiritueel vlak.

Deze praktische jaarcursus leert je helder te zien wat er allemaal in de irissen te zien valt aan structuren en tekens en wat deze vertellen over je spirituele pad. Je leert op elke niveau waar je kracht zit en waar de valkuilen zitten tijdens je ontwikkeling. Deze inzichten helpen jou en de mensen waarvan jij de irissen gaat onderzoeken klachten te voorkomen, je zielsbestemming te leven of, met behulp van adviezen, coaching en/of therapie, je uitdagingen te transformeren. Het is een zeer waardevolle jaarcursus voor ieder die aan zichzelf wilt werken en voor elke therapeut en coach die deze inspirerende kennis wil toevoegen aan zijn / haar werkvormen. Deze jaarcursus is intensief, zowel in het volgen van je eigen proces als in het tot je nemen van al het lesmateriaal.

De opleiding wordt gegeven door Hans Thijssen (1956), hoofddocent van het Rayid Nederland. Hij heeft de laatste 35 jaar bijzonder veel ervaring op dit gebied opgedaan als docent en therapeut. Hij is tevens acupuncturist, Bowen therapeut, healer en natuurgeneeskundige.

Deze jaarcursus is geen opleiding tot toegang geeft tot beroepsverenigingen. Er is ook geen accreditatie aangevraagd.

Het afronden van het eerste jaar geeft het certificaat 'Gezel in de spirituele iriscopie'.

Inclusief:
Full colour studieboek met Nederlandse vertaling
Reader
Loepje
3 full colour Rayid studiekaarten
Incl. stagedag op eigen lokatie met (betalende) clienten, kennissen, familie. (max. 6). Excl. reiskosten Hans Thijssen.
Een geweldige tool voor elke therapeut en coach om een prachtig inzicht te krijgen in het pad van de cliënt.
Koffie / thee

Praktisch:
Intensieve en persoonlijke begeleiding door Hans Thijssen, natuurgeneeskundige, iriscopist, acupuncturist en fysiotherapeut. Meer dan 25 jaar ervaring als klassieke en spirituele iriscopist én docent. Meer dan 35 jaar therapeut.

Toelatingseisen: Het eerste jaar geen.

Datums:
13 september 2024
04 oktober 2024
18 oktober 2024
15 november 2024
13 december 2024
17 januari 2025
07 februari 2025
14 maart 2025

Tijden: Let op: 13.00 uur tot 18.00 uur
Locatie: Puur Zentrum, Almere
Aantal deelnemers: 8 tot 16 deelnemers

Bijdrage:

Eerste jaar: € 1195,-- .
Het eerste jaar wordt afgerond met een toets. Als je deze met een voldoende afrond, ontvang je het certificaat 'gezel spirituele iriscopist'.
Evenement / Agenda delen: