van wanorde naar orde (lezing)

André Wierenga-Joosten, Centrum voor Bezieling
13-11-2023
19:30
Centrum voor Bezieling
Groningen
€10,-
Uncategorized


Op deze avond zullen we starten met het definiëren en verkennen van deze twee begrippen. Kort gezegd is wanorde eigenlijk alles wat direct of indirect conflict oplevert. Als je je dat realiseert is dat dus heel veel … We zullen ons voorstellen tijdens de avond hoe het is om in de hemelse sferen te kunnen zijn, om vervolgens een vergelijking te maken met hoe je hier op aarde leeft. Vermoedelijk kom je dan tot de conclusie dat daar een grote kloof tussen zit.
We gaan ons dan samen afvragen hoe dit kan? En hoe dit is ontstaan en hoe het elke dag opnieuw weer ontstaat. En ook wat de rol van ons denken (brein) daarin is en ons bewustzijn. En dan ook: kunnen wij een halt toeroepen aan deze wanorde of zo ja: hoe doen we dat dan?
Want zodra wij bereid zijn om te blijven leren, ontstaat er meer orde in ons leven.

Je bent van harte welkom om erbij te zijn, zodat we gezamenlijk onze inzichten kunnen delen. Het is fijn als je je vooraf bij ons aanmeldt. Kan je er niet bij zijn, maar heb je wel interesse, dan kan je je aanmelden om de geluidsopname een dag later per mail of whatsapp te ontvangen.

Voor meer informatie: andre_wierenga@hotmail.com of tel. 0597-795034 of 06-12339615.

Kosten: €10,- p.p.
Evenement / Agenda delen: