Agenda van Centrum voor Bezieling

Sandra Wierenga-Joosten
Centrum voor Bezieling, Huis Wierenga
biodanza, consulten, healingen, cursussen, workshops, lezingen, meditaties, intuïtief schilderen
Nieuwe Pekela
Groningen


Vanuit ons centrum bieden wij diverse activiteiten, zowel individueel als groepsgericht op het gebied van levensbeschouwing en geestelijke ondersteuning. Wij bieden je een thuis; een fysieke plek waar je je veilig kunt voelen om te kunnen delen wat in jou leeft.
Om ons heen zien wij steeds meer mensen die vastlopen op een bepaald punt in hun leven. Wij zien mensen die kampen met angst, pijn, verdriet, woede, vermoeidheid, eenzaamheid, maar ook met gevoelens van leegte, ondanks dat ze ogenschijnlijk alles goed voor elkaar hebben in hun leven. Onze visie is dat deze mensen onvoldoende contact hebben met of durven te leven vanuit hun ziel. Is dit herkenbaar voor jou en wil je graag dat dit verandert?
Wij bieden een breed aanbod van gesprekken, healingen, dans, cursussen en workshops, lezingen en schilderkunst. Al onze activiteiten zijn gericht op heling op verschillende niveaus, zowel fysiek, energetisch als op bewustzijns-niveau.
Wij ontvangen jou altijd vanuit een warme en huiselijke sfeer. Onze benaderwijze is liefdevol, betrokken, helder en ontspannen. Dit zorgt ervoor dat je meer vertrouwen in en grip op jouw leven krijgt, waardoor je uiteindelijk ook meer innerlijke rust en harmonie zult ervaren.
Wees welkom! Hartegroet, Andr├ę & Sandra
Evenement / Agenda delen: