Klankreis: de 4 elementen

In je Kern
20-10-2023
19:30
The Human Fabrique
Noord-Holland
€35


Tijdens deze avond maken we met klanken en trillingen een reis naar binnen. De vier elementen water, vuur, lucht en aarde worden vertaald in klank en zorgen voor een diepe ontspanning en unieke ervaring. Elektronische en live muziek worden gecombineerd om je op reis te begeleiden terug naar jouw prachtige kern.

🎶Inhoud🎶

Bij de start van de avond mag je lekker gaan liggen en het jezelf comfortabel maken. Een begeleide meditatie helpt je om te landen en zakken in je lichaam. Laat je vervolgens meevoeren met de klanken en trillingen van verschillende instrumenten. De vier elementen staan hierbij centraal. Het element water helpt om bij je gevoel te komen. Het element vuur maakt vervolgens jouw vuur en levensenergie wakker. Lucht zorgt daarna voor ruimte en vrijheid. We eindigen de avond met het element aarde – je mag terugkeren naar jouw basis, jouw unieke kern.
Tijdens de klankreis zal je isotronic beats horen. Dit zijn bepaalde geluidsgolven die verschillende stemmingen kunnen opwekken. Zo worden deze geluidsfragmenten vaak gebruikt om beter te kunnen slapen, minder stress te ervaren of om je beter te kunnen concentreren. Daarnaast hoor en ervaar je verschillende live instrumenten. Zoals Tibetaanse en kristallen klankschalen, ocean drum, gongs, monochord en zang. In overleg worden er klankschalen of stemvorken op je lichaam geplaatst zodat je de vibraties kan voelen. Achteraf is er een kopje thee en de mogelijkheid om ervaringen te delen.

🎶Over ons🎶

Bertin Bom
Muziek en meditatie horen thuis in mijn leven: ze houden me rustig en in balans. Ik ben mijn hele leven al DJ en produceer sinds een paar jaar ook ambient muziek. Hiervoor heb ik mijn bedrijf Ambient Meditatie Nederland opgericht. Ik verzorg klankschaalmassages, klankreizen, ambient meditatie workshops en mindfulness trainingen. Meer informatie: https://www.ambientmeditatie.nl/

Giulia Bijvoet
Vanuit mijn klankpraktijk In je Kern ondersteun ik mensen in hun weg naar ontspanning en heling. Ik geef o.a. klankschaalmassages, stemexpressie en klankreizen waarbij ik intuïtief mijn stem en andere instrumenten gebruik. Elk mens zie ik als een unieke bloem met een prachtige, zuivere kern. Tijdens een sessie helpen de klanken je om dichtbij je eigen kern te komen. Meer informatie: https://injekern.nl


🎶Praktisch🎶

Vrijdag 20 oktober 2023
Locatie: The Human Fabrique, Henk van Turnhoutpad 2, 2034 JL Haarlem
Start: 19:30 uur
Einde: 21:30 uur

Kosten: €35,-, p.p. Aanmelden kan via: https://thehumanfabrique.nl/agenda

Meenemen: eventueel een eigen mat waar je langere tijd comfortabel op kunt liggen. Er zijn yoga matjes aanwezig.
Evenement / Agenda delen: