Agenda van In je Kern

Giulia Bijvoet
In je Kern
soundhealing, klankreizen, klankschaalmassages, klankconcerten, voice healing, Reiki
Haarlem
Noord-Holland
Mijn naam is Giulia Bijvoet (1990). Als logopedist ben ik een aantal jaar geleden klankschalen gaan inzetten tijdens mijn behandelingen en merkte ik al direct de rustgevende werking die ze hadden op de kinderen waarmee ik werkte. Vanuit daar ben ik me verder gaan verdiepen in de helende werking van klankschalen en is mijn praktijk In je Kern ontstaan.

Ik geef individuele klankschaalmassages in mijn praktijk in Haarlem en organiseer klankconcerten en klankreizen voor groepen. Ik werk regelmatig samen met andere bevlogen mensen, zoals yin yoga met klankschalen, cacaoceremonie & soundhealing, familieopstellingen met klankschalen.

Heb je last van stress, spanning of pijnklachten? En ben je nieuwsgierig wat soundhealing voor jou kan betekenen? Vanuit In je Kern help ik je door middel van soundhealing om te ontspannen en los te laten. Soundhealing helpt je mentale, emotionele en spirituele zelf om te herstellen en te groeien.

Elk mens zie ik als een unieke bloem met een prachtige, zuivere kern. Tijdens een sessie helpen de klanken je om dichtbij je eigen kern te komen. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk of bij een aankomend evenement!


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
24-04-2024
Haarlem
Noord-Holland
11-05-2024
Haarlem
Noord-Holland
23-05-2024
Haarlem
Noord-Holland
Evenement / Agenda delen: