World Peace Circle – LeMUria Sound Healing Meditatie voor Moeder Aarde

Maria van der Geest - STERRENPOORT - LeMUria World Peace Sound Healing
22-10-2023
20:00
Thuis doe je op Afstand mee
Online
0
gratis
meditatie
nieuwe-aarde


MEER INFO VIND JE OP: https://www.mariavandergeest.com/lemuria-vrede-lichtcirkels/

LET OP: Dit is een speciale World Peace Healing Circle, die ik wekelijks leid op Afstand vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest, terwijl alle deelnemers thuis op zondag tussen 20-21 uur in meditatie gaan en luisteren naar:

OF de speciale World Peace YouTube Video uit 2022
OF een LeMUria Afspeellijst beluisteren op Spotify 'STERRENPOORT: World Peace Circle'
OF een vooraf bestelde World Peace Circle Healing MP3 in mijn LeMUria Healing Webshop - categorie 8c: https://www.mariavandergeest.com/product-categorie/8a-holy-healing-mp3s/

Moeder Aarde en de Inheemse voorouders hebben mij verzocht, om op LeMUriaanse wijze wekelijks, sinds de start van de Oekraïense oorlog, een ‘Wereld Vrede Healing Meditatie’ op AFSTAND te willen leiden vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest.
Iedere ZONDAG start deze om 20 UUR.

Heb jij ook de Roep van je Oude Wijze Ziel gehoord om de Grootmoeder Ziel van Moeder Aarde bij te staan tijdens dit Holy Transitie jaar? DOE DAN ALS JE BLIEFT OOK MEE - MISSCHIEN KAN OOK JIJ THUIS EEN WORLD PEACE CIRCLE STARTEN door op afstand op zondagavond om 20 uur samen in meditatie te gaan. Hiervoor heb ik een speciaal WORLD PEACE CIRCLE PAKKET samengesteld, welke er mede voor zal zorgen dat de Holy LeMUria Moeder Bron energie als Eenheidsbewustzijns energieveld zich om jullie heen zal opbouwen. Deze kost € 66 i.p.v. € 84,60 en bestaat uit speciaal voor jou/jullie ingewijde producten: LeMUria Kaars + LeMUria Spray 100 ml + 30 korte World Peace Wierook stokjes + 2 geleide World peace MP3's incl gebeds tekst om samen met mij hardop voor te lezen.

LET OP: heb jij een Gmail adres of heb je na betaling de MP3 + Gebedenboekje niet meteen in je Mailbox ontvangen? Kijk dan vooral eerst bij je SPAM voordat je me via het contactformulier een mailtje stuurt, want in het weekend ben naast het leiden van de LichtCirkels even Out of order :)

TIP:
* Sinds de nazomer van 2023 is de naam van onze LeMUria LichtCirkel officieel veranderd in 'World Peace Circle' en ben ik een World Peace Circle Groepsapp gestart, waar ik ook geregeld informatie deel i.v.m. Poortdagen, Volle Manen, Aardehealing etcetera én de groep zelf ook kan berichten of eigen creaties kan posten t.b.v. het bevorderen van Wereld Vrede rondom Moeder Aarde. Wil je hier graag aan deelnemen: meld je dan eerst aan voor de World Peace Nieuwsbrief én stuur vervolgens je mobiele nr en naam naar Maria@sterrenpoort.com
* Ik raad aan om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.
Evenement / Agenda delen: