Opstellingen van het verlangen Kom thuis bij je ware Zelf en potentieel

LIEVScoaching, bewustzijnscoach voor HSP (young) professionals
08-10-2023
10:00
Nijmegen, Cordium centrum voor groei en ontwikkeling
Gelderland
€65 - €445
vroegboek korting
healing
workshop


Het is nu de tijd om in je grootsheid te stappen en de persoon te zijn die je in wezen bent. Zet je verlangen neer en transformeer alle blokkades die hier tussen zijn gekomen. Als je deze blokkades aankijkt en in de opstelling doorwerkt, kom je oog in oog te staan met je ware zelf. Dan kun je naar grote hoogtes vliegen net als de adelaar. Vandaaruit schep je je mooiste leven en bijdrage aan een nieuwe wereld, vol vrede, vreugde, schoonheid en kracht.

Vanuit de kracht van samen delen, samen helen en bijdragen aan een nieuwe wereld, ga je met een doorlopende groep aan de slag met het helende werk van zelfontmoetingen volgens de opstellingsmethodiek van Franz Ruppert. Krachten van het sjamanisme worden ingevoegd in de workshopdagen.

Je kunt in deze verdiepingsgroep intensief werken aan je eigen proces om Thuis te komen bij je ware Zelf en potentieel. Per dag is er ruimte voor vier processen onder begeleiding van Erna Vinkers (www.Letsheal.nu) of Lieda van Stigt (www.LIEVScoaching.nl) met ondersteuning van de andere deelnemers die als resonant beschikbaar zijn voor jouw proces. Aan de hand van het medicijnwiel zullen we elke dag een windrichting belichten en de processen aan de hand van de energie van dit archetype toelichten.

Data, Locatie & Tijd
Zo 8 oktober 2023; Het Zuiden, de slang: hier zullen we ons ontdoen van oude verhalen en valse zelf identificaties.
Zo 26 november 2023; Het Westen, jaguar: hier kun je kijken naar je schaduwen, je angsten en onzekerheden zodat je deze om kunt zetten in bronnen van kracht.
Za 16 december 2023; Het Noorden, kolibrie: door het terug naar huis brengen van verloren zielendelen, nemen we ook onze afgescheiden kwaliteiten en zielseigenschappen weer terug bij onszelf. Hier vinden we de magie en synchroniciteit.
Zo 14 januari 2024; Het Oosten, de adelaar/condor: Transcendentie, de stilte, de onthechting van alle ervaringen in ons leven. Alles van grote hoogte kunnen zien en voelen dat wat we meemaken slechts een ervaring is ten behoeve van de groei van onze ziel op reis door de eeuwigheid.
Zo 4 februari 2024; Moeder aarde; thuiskomen hier op aarde als mens, de verbinding tussen hemel en aarde. Thuiskomen bij je ware zelf en je ware potentieel met afsluitende Vuurceremonie.
Locatie: Cordium Nijmegen, 10.00 tot 17.00 uur, inloop vanaf 09.45 uur.

Wees welkom!

Voor je aanmelding of meer informatie over de opstellingsdagen, kun je contact opnemen met:
Lieda van Stigt: www.LIEVScoaching.nl l 06-16930439 of https://lievscoaching.nl/product/opstellingendag-van-het-verlangen-verdiepingsgroep/

Investering
Early bird: € 395,- bij aanmelding vóór 1 september 2023. Daarna is de bijdrage voor deze verdiepingsgroep € 445,-.

Daarnaast hebben we nog iets moois. Meld je je samen met iemand aan voor deelname aan deze verdiepingsgroep, dan ontvang jij € 65,- korting op jouw investering.

Wil je alleen één of meerdere dagen resoneren? Dat kan voor € 65,- per keer.

Wil je alleen een (los) individueel proces, dat kan als er nog ruimte is. Deelnemers van de verdiepingsgroep gaan voor. Informeer naar de mogelijkheden.

NB: Indien je een hele dag als te intensief ervaart of bij persoonlijke omstandigheden is het mogelijk om in overleg een halve dag deel te nemen. Neem hiervoor contact met ons op.

Wie zijn wij?
Wij, Lieda van Stigt & Erna Vinkers vinden elkaar in onze passie en missie. Heling door het vergroten van bewustzijn en begeleiding in je reis terug naar je ware zelf is wat ons drijft. Wij willen bijdragen aan een mooiere wereld door te worden wie je echt bent. In je eigen kracht en je volledige potentieel hier op aarde leven, in geluk, liefde, vrijheid en verbinding. Specialisaties zijn trauma, heling van je innerlijk kind, hechtings- en ontwikkelingstrauma en seksueel misbruik. Onze persoonlijke ervaring en speelsheid nemen we deze dag mee. We zijn in staat om met kwetsbare thema’s te werken vanuit een veilige en zachte bedding waar je helemaal jeZelf mag zijn.
Evenement / Agenda delen: