Access Bars class

Lara | Helend Licht
26-10-2023
10:00
praktijk Helend Licht, Nijensteinheerd 200 Groningen
Groningen
€300
healing
workshop


Access Bars is onderdeel van Access Consciousness® De grondleggers van Access Consciousness zijn Gary Douglas en Dain Heer.

Minder oordelen, meer bewustzijn. Dat is de kern van hun visie. Iedereen is uniek en je mag in je volledige kracht gaan staan. Als je jouw bewustzijn verhoogt, dan verandert de wereld ook om jou heen en draag je bij aan het transformeren van de aarde naar meer eenheid en bewustzijn.

Wil jij ook leren werken met de Access Bars? Als toevoeging voor in je praktijk of om volwassenen en kinderen in je naaste omgeving te kunnen helpen? Of wil je liever eerst ervaren wat een Access Bars sessie voor je kan doen? Klik dan hier voor meer info

Access Bars ondersteunt onder andere:
🌺Rust en ruimte in je hoofd
🌺Beter slapen en meer innerlijke rust
🌺Meer energie
🌺Vanuit je kern en intuïtie durven leven
🌺Meer zelfvertrouwen
🌺De techniek is voor iedereen, zowel kinderen als volwassenen, geschikt.

In een Bars cursus leer je dit in een dag tijd! Je hoeft geen speciale gave te hebben. Iedereen kan het Bars proces moeiteloos leren!

Wat kun je verwachten?
🌺Je ontvangt een handboek waarin alle informatie over de Bars te vinden is
🌺Je ontvangt een instructiekaart waarop alle Bars punten staan afgebeeld
🌺Je ontvangt 2 Bars behandelingen
🌺Je geeft 2 Bars behandelingen
🌺Koffie/thee/water en zoete & zoute versnaperingen
🌺We bekijken een instructie-DVD waarin Gary Douglas de oprichter van Access Consciousness (waar de Bars een onderdeel van zijn) laat zien hoe een Bars behandeling in z`n werking gaat
🌺Je ontvangt een Bars Practitioner certificaat

Ook mag je als je een cursus hebt gevolgd, deelnemen aan SWAP`s. Dit zijn uitwisselingen tussen Bars Practitioners. Een mooie manier om regelmatig te oefenen en zelf je eigen Bars te laten 'lopen'.

Mocht je interesse hebben om zelf een Bars Facilitator te worden, dan moet je 3 keer een cursus bij verschillende Bars Facilitators gevolgd hebben. Daarna mag je zelf ook cursussen organiseren.

En het mooie is... heb je een Bars cursus gevolgd, dan kun je ook deelnemen aan andere cursussen die binnen Access Consciousness™ georganiseerd worden.

Hart groet, Lara
Evenement / Agenda delen: