Activiteitenkalender Helend Licht

Lara van Wijk
Helend Licht, praktijk voor intuïtieve begeleiding
gids,reiki, coaching, healing, intuïtie, ontwikkeling, training, cursus, kracht, balans, rust, ontspanning, energetische therapeut, natuurgeneeskundig
Groningen
Groningen
Helend Licht - praktijk voor intuïtieve begeleiding

Of het nu gaat om schouder- en rugklachten, niet goed in je vel zitten of steeds in bepaalde patronen terugvallen. In mijn praktijk aan huis, Helend Licht te Groningen, ben je van harte welkom. Iedereen draagt de sleutel in zich, om je te herinneren waar jij voor staat en waar je echt blij van wordt. En daarmee zul je merken dat fysieke klachten verminderen en je weer meer energie opbouwt en overhoudt. Ook krijg je handvatten aangereikt waar je echt iets aan hebt!

Pak je eigen regie!
Ik kan jou hiermee helpen door samen te ontdekken wat voor jou het leven mooi maakt, zodat de balans weer komt en je met positieve energie je pad kan vervolgen. Ik wil jou graag begeleiden, motiveren en ondersteunen vanuit mijn sfeervolle praktijk om jou je antwoorden te laten vinden en te zorgen dat je weer gaat stralen.

Van disbalans naar balans
Door het ontvangen van een healing, een (drukpunt)massage of een Aromatouch sessie gaat de energie weer stromen. Daar waar er disbalans is, ontstaat balans. De extra ondersteuning kan gegeven worden met de inzet van de etherische oliën en supplementen van doTERRA.

Ook kun je bij mij terecht voor het volgen van een cursus Intuïtieve Ontwikkeling, Reiki cursussen in alle graden of een Kundalini Reiki activatie op afstand.

Kijk gerust eens op mijn site & heb je vragen? Schroom niet ze te stellen en stuur me dan gerust een berichtje.

Hart groet en tot ziens!
Lara | Helend Licht


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
30-06-2024
de Heesterpoort Groningen
Groningen
Evenement / Agenda delen: