Gratis Loopmeditatie

Flow of Miracles
03-09-2023
15:00
StilteGoed
Zuid-Holland
€gratis
gratis
meditatie
workshop


Kom tot jezelf en innerlijke stilte in dit mooie gebied (StilteGoed) in Delftse Hout. Rianne Collignon van Flow of Miracles zal een gratis loopmeditatie begeleiden op zaterdag en zondag. Meditatie ervaring is niet nodig en loopmeditatie is een prima introductie voor beginners.

Er is vrije inloop tussen 15.00-17.00 op zondag en van 13:00-15:00 op zaterdag. Kom je rond de start tijd - dan vind je me bij het huisje op het terrein, daarna is de groep te vinden bij de cirkel.

Ik begeleid de meditatie en ben beschikbaar voor het beantwoorden van vragen. Geef je je van te voren op, dan ontvang je een digitaal instructievel. Dat kan via mijn website: www.flowofmiracles.nl.

Kom innerlijke rust ervaren of neem een vraagstuk mee om opheldering over te krijgen. Het zal je verbazen hoeveel een loopmeditatie met je doet.

Er zijn tijdens de Bieslanddagen nog andere (spirituele) activiteiten in het gebied, dus kijk vooral wat je verder ook nog kunt doen. Je kunt meer informatie vinden via: Bewust Delft en de Biesland Dagen
Evenement / Agenda delen: