Lezing: Trauma, de schrikbarende invloed op je leven

Cindy van den Heuvel
30-08-2023
19:30
Boekel en Vorstenbosch
Noord-Brabant
€15
community
healing


De lezing:

Trauma, de schrikbare invloed op je leven.


Dit is niet zomaar een lezing, een lezing met een persoonlijke boodschap. De lezing wordt gegeven door Cindy van den Heuvel, een ervaringsdeskundige. Wat is een Trauma? De één vertelt dat het een psychische verwonding is, door een gewelddadige gebeurtenis, ongeluk of ervaring. Maar deze lezing gaat verder dan dat, Cindy neemt jullie mee in een reis waarin je zelf ook gaat ervaren wat er nog verstopt zit in de diepere lagen van jouw geboorte of in je kinderjaren.

Herken jij het dan je zegt ow zo deed mijn moeder dat altijd, dat ga ik dus echt anders doen bij mijn eigen kinderen… wetend dat dit voortdrijft uit een pijn stuk en die energie dus nog steeds door wordt gegeven naar je kinderen. Dit is een heel mooi voorbeeld van diepere onverwerkte pijn, en zo zijn er nog veel meer voorbeelden die er voorbijkomen. Laat me je meenemen om een kijkje te nemen in je blauwdruk.

Het leven achter de schermen van overleven en gewoon even verder mag gaan dan je brein leeft, het lichaam, je reflexen en je cellulair geheugen.

Leven in verbondenheid is een kunst, ik zie het als mijn missie om licht op trauma te zetten, en te zorgen voor begrip van en voor trauma. Trauma klinkt zwaar, maar ieder van ons heeft het, dus geef het gevecht op tegen het gevecht, want daar zit heling. Ont-moet jezelf in de ogen van een ander, pas als je echt contact durft te ervaren ontstaat er pure heling.

Woensdag 30 aug 19.30-21.30 @ stuik vorstenbosch

Maandag 4 september 19.30 tot 20.30@ Jota in Boekel, inschrijven voor 31 augustus vol=vol.

Woensdag 6 sept 10.00-12.00 @Stuik in Vorstenbosch.

Evenement / Agenda delen: