Een reis naar binnen via Klank en Kleur

In je Kern
23-09-2023
14:00
Heemstede
Noord-Holland
€55
muziek, zang en dans
workshop


Tijdens deze workshop maken we met klank en kleur een reis naar binnen. Een reis terug naar jouw prachtige kern. Deze middag is gericht op het versterken van je intuïtie. Door in diepere ontspanning te gaan middels klank kun je in contact komen met je innerlijke stem. Deze stem mag je vervolgens laten spreken door middel van kleur. De workshop kan je inzicht(en) geven op jouw levenspad.

~Inhoud~
We starten de middag met het trekken van een kaart uit het kaartendeck ‘De Kracht van Kleur’. Via de getrokken kaart kun je een boodschap voor jezelf krijgen en inspiratie opdoen. De kleur die je trekt zal al het ware je gids zijn deze middag. Na een korte aankomstmeditatie en deelronde mag je lekker komen liggen voor de klankreis. Een begeleide meditatie ondersteund door klank helpt je om met jouw kleur naar binnen te keren en open te staan voor inzichten. Giulia laat je meevoeren op de klanken van de klankschalen, monochord, ocean drum en meer. Na de klankreis ga je je ervaringen op papier weergeven. Vera helpt je om jouw belevenissen met potlood of krijt vorm te geven. Hierbij staat je intuïtie centraal en is er ondersteuning hoe je je creativiteit kan laten stromen. Je gaat aan het einde van de middag naar huis met jouw eigen unieke tekening.

~Over ons~
Vera de Backker
Leven en werken met kleur is een ontdekkingsreis en mijn passie.
Ik combineer mijn technische vaardigheden op teken en schildergebied met mijn persoonlijke verrijking en bewustwording. Kleur is trilling en heeft zijn invloed op je zijn.
Het werken met kleur geeft mij plezier, ontspanning en inzicht en dit wil ik graag met iedereen delen. Meer informatie: https://www.veradebackker.nl/

Giulia Bijvoet
Vanuit mijn klankpraktijk In je Kern ondersteun ik mensen in hun weg naar ontspanning en heling. Ik geef o.a. klankschaalmassages, stemexpressie en klankreizen waarbij ik intuïtief mijn stem en andere instrumenten gebruik. Elk mens zie ik als een unieke bloem met een prachtige, zuivere kern. Tijdens een sessie helpen de klanken je om dichtbij je eigen kern te komen. Meer informatie: https://injekern.nl

~Praktisch~
Locatie: Blekersvaartweg 19a-20 2101 CB Heemstede
Inloop: 13:45
start: 14:00
einde: 17:00
Kosten: €55,-, p.p., €70 incl. kaartendeck ‘De kracht van kleur’. Inclusief: tekenmaterialen, thee en lekkers
Aantal deelnemers: 8
Meenemen: (yoga)matje waar je langere tijd comfortabel op kunt liggen, dekentje, kussen. Evt. warme sokken
Evenement / Agenda delen: