Lezing Maarten Zweers-Chaos als voorbereiding op de nieuwe ordening in mens en wereldbeeld

Stichting "Er is meer..."
07-12-2023
20:00
Ontmoetingscentrum Immanuelkerk Veldhoven
Noord-Brabant
€ 10,00
nieuwe wetenschap
nieuwe-aarde


7 december 2023 nodigen wij u van harte uit voor de lezing van Maarten Zweers.
Reserveren vooraf is mogelijk via: www.erismeerveldhoven.nl, klik dan door naar onze agenda

Over de onvermoede samenhang en betekenis tussen de brandhaarden in de wereld, de veranderingen in mens en maatschappij en de ontwikkelingen in wetenschap en techniek.

We leven mondiaal in verontrustende tijden. En de redenen voor die verontrusting zijn zeer verschillend: oorlogen en brandhaarden, volksverhuizingen, de crisis binnen de Islamitische wereld en met de Westerse wereld, ingrijpende sociaal-maatschappelijke veranderingen in heel veel landen, de milieuproblematiek en niet te vergeten de enorme mate en snelheid, waarin allerlei nieuwe technische mogelijkheden en middelen ons dagelijkse leven drastisch veranderen. Voor velen is het te veel aan het worden. De wereld lijkt één grote chaos. 
In deze voordracht Chaos als voorbereiding op de nieuwe orde in mens en wereld zal Maarten Zweers inzicht trachten te geven in de oorzaak, samenhang en betekenis van al deze ontwikkelingen. De oude Phoenix brandt op vele plaatsen. Oude vertrouwde samenlevings-vormen worden – soms zelfs op gruwelijke wijze – afgebroken. En elders zien we de geest van de magische vogel al weer herboren zijn nieuwe vlucht nemen.
Kosmische wetten bepalen het wereldgebeuren en zeker, daar waar de veranderingen op zo’n grote schaal en in zo’n razend tempo plaats vinden als in het huidige tijdsgewricht.
Die kosmische wetten zijn als wiskundige formules en kunnen de orde achter de chaos zichtbaar maken.
De voordracht is bedoeld om inzicht in het heden en hoop op betere tijden te wekken.

Maarten Zweers (1948, Delfts ingenieur, zanger, 10 jaar theaterdirecteur, theaterbelichter, sinds 1988 zelfstandig muziekdramaturg) heeft een internationale ervaring van meer dan 30 jaar met het geven van voordrachten over levensbeschouwelijke thema’s en symbolische theaterwerken.
www.maartenzweers.nl


Tijd: 20:00-22:30 uur
Zaal open vanaf 19:15 uur
Entree: Prijs € 10,00 (is inclusief koffie of thee in de pauze)
Reserveren of betalen voor aanvang van de lezing, behalve natuurlijk als de lezing is uitverkocht
Locatie: Ontmoetingscentrum Immanuelkerk, Teullandstraat 1, 5503 VV Veldhoven
Extra: Ringleiding (voor slechthorenden) aanwezig
Evenement / Agenda delen: