Lichttalen en meer

Saskia Bosman
12-11-2023
11:00
Unique Therapie, Zaandam
Noord-Holland
€135
workshop


Workshop met Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Wil je je de Lichttalen herinneren, spreken, zingen en schrijven? Dan is deze workshop bedoeld voor jou! Deze talen komen van voorbij onze stoffelijke dimensies van ruimte en tijd. Het kunnen (in elkaar overgaande) klanken zijn, of ‘onbekende’ woorden of geschreven/getekende tekens.

Eerst doen we een meditatieve voorbereiding en afstemming op de hogere lagen van ons eigen Wezen. Vervolgens ga je voorbeelden van Lichttaal zien en horen. Daarna word je ook zelf in de gelegenheid gesteld om Lichttaal te spreken, als klanken en/of woorden te zingen en als tekens te schrijven en te tekenen.

Lichttaal is bij veel mensen doorgekomen in de tijd dat we werkten aan onze Lichtlichamen en contact maakten met Lichtwezens. Sinds enkele jaren komen er stromen van de nog veel hogere Plasmafrequenties van voorbij de Matrix van dimensies, uit het Bronveld, naar de Aarde. Daarom worden er nu nog hoger-frequente lichamen dan de Lichtlichamen ontwikkeld, namelijk de Plasmalichamen, waarmee je de van illusies wemelende Matrix uit kan komen. Hier zijn nog maar enkele spirituele stromingen mee bezig. Daarom zullen ook de Plasmatalen verkend worden.

Wat we gaan doen:

- Geleide meditatie om onszelf te aarden en een beschermend veld van liefde neer te zetten.
- Presentatie over Plasma- en Lichttaal, met voorbeelden ervan.
- We gaan zelf na een meditatie aan de slag met Plasma- en Lichttaal.
- Afrondings-activiteit.

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich sinds ruim 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn, subtiele energie en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia biedt deze workshops aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als bioloog in de relatie tussen lichaam, natuur en geest. Ze legt verbindingen tussen wetenschap, kunst, spiritualiteit en onze ervaringen. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.


Lokatie: Unique Therapie, Provincialeweg 302, (ingang Vlielandstraat 2), ‘De Groene Bark’ unit 113-121, 1506MJ Zaandam, www.unique-therapie.nl

Datum, tijd: zondag 12 november 2023, 11:00-18:00 uur met voldoende pauzes.

Breng mee: een aantekeningenboek en pen, sloffen of extra sokken voor in de ruimte.

Lunch: zelf meebrengen.

Deelnameprijs per persoon: € 135,- per persoon, inclusief een werkboek en koffie/thee.

Aanmelden: bij Inez, Unique Therapie, inez@unique-fitnesscentrum.nl
Evenement / Agenda delen: