Lichttalen en meer

Saskia Bosman
19-11-2023
10:00
Huis van Alles, Reeuwijk
Zuid-Holland
€60
workshop


Workshop met Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Spreek, schrijf en dans de taal van je ziel! Lichttaal helpt bij zelf-healing, 1 op 1 healing en om kennis en inzichten van binnen uit te verkrijgen.

Wil je je de Lichttalen herinneren, spreken, zingen en schrijven? Dan is deze workshop bedoeld voor jou! Deze talen komen van voorbij onze stoffelijke dimensies van ruimte en tijd. Het kunnen (in elkaar overgaande) klanken zijn, of ‘onbekende’ woorden of geschreven/getekende tekens.

Eerst doen we een meditatieve voorbereiding en afstemming op de hogere lagen van ons eigen Wezen. Vervolgens ga je voorbeelden van Lichttaal zien en horen. Daarna word je ook zelf in de gelegenheid gesteld om Lichttaal te spreken, als klanken en/of woorden te zingen en als tekens te schrijven en te tekenen.

Lichttaal is bij veel mensen doorgekomen in de tijd dat we werkten aan onze Lichtlichamen en contact maakten met Lichtwezens. Sinds enkele jaren komen er stromen van de nog veel hogere en effectievere Plasmafrequenties van voorbij de Matrix van dimensies, uit het Bronveld, naar de Aarde. Daarom worden er nu nog hoger frequente lichamen dan de Lichtlichamen ontwikkeld, namelijk de Plasmalichamen, waarmee je de van illusies wemelende Matrix uit kan komen. Hier zijn nog maar enkele spirituele stromingen mee bezig. Daarom zullen ook de Plasmatalen verkend worden. Door middel van Licht- en Plasmataal kunnen we deze dag ook weer contact maken met de walvissen en dolfijnen.

Wat we gaan doen:

Geleide meditatie om onszelf te aarden en een beschermend veld van liefde neer te zetten.
Presentatie over Plasma- en Lichttaal, met voorbeelden ervan.
We gaan zelf na een meditatie aan de slag met Plasma- en Lichttaal.
Afrondings-activiteit.

Lokatie: Huis van Alles, Bibliotheek Van Straverenstraat 39,
2811 TL Reeuwijk Brug, Zuid-Holland.

Datum, tijd: zondag 19 november 2023, 10:00-17:00 uur met voldoende pauzes.

Breng mee: een aantekeningenboek of tekenblok plus kleurpotloden of -stiften.

Lunch: zelf meebrengen.

Deelnameprijs per persoon: de actieprijs van € 60,- per deelnemer, inclusief een werkboek.

Organisator: Nieuw Gouda (afdeling van Society 4.0).

Aanmelden: bij Cedi Mol, Cedi@praktijk-homeopathie.nl, tel. 0172-652600. Vragen? Stuur een e-mail aan inspiradiance@gmail.com of bel Saskia Bosman op tel. 06-41105292.

Evenement / Agenda delen: