Dolfijnen, Mensen, Walvissen in verbinding en in jezelf

Saskia Bosman
18-11-2023
10:00
Huis van Alles, Reeuwijk
Zuid-Holland
€60
workshop


Workshop met Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Als je met elkaar in verbinding bent, heb je ook elk een stukje van elkaar in je. Op het moment dat je je dit bewust wordt, ontstaat het groeps(‘pod’)gevoel, de gewaarwording van een groepsveld. Een pod is een groep dolfijnen of walvissen. Zo gaan we de dolfijn en de walvis in onszelf ontdekken in deze workshop. Deze bijzondere wezens hebben geen technologische cultuur, maar een hoog ontwikkelde bewustzijnscultuur. In vroeger tijden heeft de mens samengewerkt en samen geleefd met walvissen en dolfijnen. Ze reiken ons nu de vin om dit weer te doen en ons ook tot een bewustzijnscultuur te ontwikkelen. Dit is een deel van de evolutiesprong die we in deze tijd als mensheid maken.

Wat brengt het je?

Deze zelfbewuste, gevoelige en intelligente wezens helpen ons die kwaliteiten in onszelf te ontsluiten die zij zelf zo zichtbaar belichamen: vreugde, speelsheid, flexibiliteit, intelligentie, gevoeligheid, empathie, vitaliteit, wijsheid en vooral liefde. Daarnaast vermogens zoals helderziendheid, helderhorendheid en andere heldere waarnemingsvermogens, naast telepathie en teleportatie. Communicatie in Lichttaal zal hier al een beetje aan de orde komen.

Er wordt minimaal informatie gegeven, want er wordt vooral ervaren en gedeeld, waardoor we allemaal onze kennis, liefde en wijsheid inbrengen om samen deze speelse workshop te creëren.

Ochtend:

We stemmen af op onze eigen universele liefde en bouwen deze op tot krachtveld; onze oorspronkelijke creatiekracht. Hiermee verbinden we ons met de energie en het bewustzijn van de dolfijnen om de speelse, slimme, flexibele, vreugde- en liefdevolle dolfijn met al haar/zijn bijzondere vermogens in onszelf te ontdekken. We communiceren ermee in klank, beeld, gevoel en nog meer vormen. Dit doen we met behulp van diverse meditatieve oefeningen en met wat er in ons groepsveld opkomt.

Middag:

We stemmen opnieuw af op onze eigen universele liefde en bouwen deze weer op tot krachtveld, dat we nu nog sterker zullen ervaren en die onze dolfijnenkwaliteiten draagt. Hiermee verbinden we ons met de energie en het bewustzijn van de walvissen om de wijze, liefdevolle walvis met haar/zijn miljoenen jaren oude herinneringen en al zijn/haar andere bijzondere vermogens in onszelf te ontdekken. We communiceren ermee in meditatie, klank, beeld, gevoel en nog meer vormen.

Lokatie: Huis van Alles, Bibliotheek Van Straverenstraat 39,
2811 TL Reeuwijk Brug, Zuid-Holland.

Datum, tijd: zaterdag 18 november 2023, 10:00-17:00 uur met voldoende pauzes.

Breng mee: een aantekeningenboek of tekenblok plus kleurpotloden of -stiften.

Lunch: zelf meebrengen.

Deelnameprijs per persoon: de actieprijs van € 60,- per deelnemer, inclusief een werkboek.

Organisator: Nieuw Gouda (afdeling van Society 4.0).

Aanmelden: bij Cedi Mol, Cedi@praktijk-homeopathie.nl, tel. 0172-652600. Vragen? Stuur een e-mail aan inspiradiance@gmail.com of bel Saskia Bosman op tel. 06-41105292.


Evenement / Agenda delen: