Truffelceremonie

Training in Verbinding
20-10-2023
10:00
Hoorn
Noord-Holland
€175,-
ceremonie
healing


Truffels worden al eeuwen lang gebruikt in de sjamanistische traditie voor het maken van innerlijke reizen, op zoek naar wijsheid, naar verbinding met de natuur en naar inzichten.

Al heel wat mensen zijn je voorgegaan op zo’n reis en hebben zaken ervaren als heldere inzichten, een helende ervaring van onvoorwaardelijke liefde, een ervaring van eenheid met alles en allen.

Iedere reis is uniek, omdat ieder persoon uniek is en je te ervaren krijgt wat jij op dat moment nodig hebt.

Bij deze truffelceremonie zorgen we in wisselende samenstelling met twee andere externe therapeuten (Anton en Joke) voor een warme, veilige setting. We houden de energie hoog en licht, en kunnen je helpen als je tijdens je reis dingen tegenkomt die je niet alleen wil of durft aangaan.

De dag wordt begonnen met een korte meditatie en afgesloten met een eenvoudige maaltijd. Tijdens je innerlijke reis zorgen wij voor harmonieuze klanken en geuren en wordt op gezette tijden je vooraf aangegeven intentie in de vorm van een mantra gezongen onder begeleiding van een sjamanendrum.

Truffels zijn psychedelica en zullen tijdelijk je perceptie en waarneming veranderen, waardoor je andere verbindingen aan kunt gaan in jezelf en nieuwe perspectieven zult innemen en ervaren.

Wat levert het op?:
Een reis met bewuste intentie levert magische, ongelooflijke dingen op. Door de zachte, liefdevolle helende werking van de truffel (plantmedicijn) ga je dingen letterlijk en figuurlijk in een totaal ander daglicht zien.

Het hielp al veel mensen bij:

- Heling van trauma
- Diepe inzichten in onbewuste patronen en blokkades
- Een diepe innerlijke ervaring van veiligheid en verbinding.


Evenement / Agenda delen: