Agenda van Training in Verbinding

Josien Metske en Marjoke Laan
Training in Verbinding
truffelceremonies, opstellingen, verbinding en veiligheid vinden in jezelf
Zijderveld
Utrecht


Wij zijn Marjoke Laan, gedragswetenschapper, en Josien Metske, psycholoog, en beide spiritueel begeleider. Wij hebben veel ervaring in de reguliere hulpverlening met traumaproblematiek en hebben Training in Verbinding samen opgericht.

In ons dagelijks werk merken we dat de reguliere kennis en kunde vaak eenzijdig is en dat we graag een meer existentiële, energetische en spirituele dimensie willen toevoegen. Wat verbindt ons mensen met elkaar en waar ligt die verbinding in onszelf? Welke rol speelt liefde hierin?

Beide hebben we zelf ook het pad doorlopen van een zoektocht naar onszelf, om ons ware zijn weer terug te vinden en de innerlijke verbinding weer te herstellen. Het was een pad van vallen en opstaan waarop we van vele methodieken en kennis hebben kunnen profiteren. Ons aangeboren talent om ‘aanwezig te zijn in contact’ hebben we daardoor kunnen uitbreiden en professionaliseren.

We kijken hierdoor en door ons dagelijkse ontmoetingen met mensen in ons werk nu meer met een holistische blik. We zijn trauma-sensitiever en veerkrachtiger. Met veel compassie voor het lijden van de mens én met oog voor de lichte en mooie kanten die ieder mens heeft, zichtbaar of onzichtbaar.

Op deze manier werken en verbinden, zowel in onszelf als met anderen, maakt ons blij en voldaan. Leven en werken vanuit deze staat voelt als flow, vredig, krachtig, vol vertrouwen en veilig. In werkelijke verbinding, van hart tot hart, ontstaat heling, kunnen we groeien en transformeren.

We hebben onze reguliere en spirituele ervaringen verenigd met dat wat wij kennen en weten. We hebben ons als missie gesteld om steeds meer mensen vanuit een veilige bedding te helpen deze waarachtige verbinding met zichzelf te voelen en ervaren.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
09-10-2023
Zijderveld
Utrecht
20-10-2023
Hoorn
Noord-Holland
29-10-2023
Hoorn
Noord-Holland
13-11-2023
Zijderveld
Utrecht
17-11-2023
Hoorn
Noord-Holland
26-11-2023
Hoorn
Noord-Holland
11-12-2023
Zijderveld
Utrecht
31-12-2023
Hoorn
Noord-Holland
Evenement / Agenda delen: