Eendaagse workshop Spirituele Iriscopie

Rayid Nederland
16-12-2023
10:00
'T Harde (Gld)
Gelderland
€ 95,00
workshop


Vind jij het fijn om veel meer over jezelf en anderen te weten te komen en te begrijpen?
Wil jij meer zicht op je zielenpad ?
Wil jij meer contact met je hogere Zelf?
Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Pad van bestemming.
Het doel van de spirituele iriscopie is 'de ziel ondersteunen op het pad van zijn bestemming'. Door de structuren van de iris en de tekens te herkennen, kunnen we dit bezielde pad duiden. Dit helpt mensen om zichzelf te herkennen en (levens)vragen te beantwoorden. De Rayid-methode laat licht schijnen op de vragen waarmee mensen zitten. Andere vormen van iriscopie vullen dit aan. Veel mensen weten niet zo goed welke kant ze op moeten, al dan niet met lichamelijk / emotionele klachten. Ze voelen van binnen dat ze niet meer op het juiste spoor zitten of vast zitten in bepaalde thema's, zoals relatieproblemen, familierelaties of werkthema's. Daarin kan deze vorm van iriscopie zeer behulpzaam zijn en inzicht geven. Zowel op het gebied van gezondheid, relaties, werk en persoonlijke groei en ontwikkeling. De irissen laten duidelijk zien waarom stukken uit het verleden invloed hebben op het heden en biedt mogelijkheden om dit te 'helen'. Ook is snel en zeer helder te zien wat jouw talenten en mogelijkheden zijn, met andere woorden waar de ziel vorm aan wil geven.
In deze workshop wordt de basis van de spirituele iriscopie uitgebreid uitgelegd. Er worden foto's van de deelnemers genomen worden, en deze worden op een integere wijze besproken. Veel voorbeelden geven diepgang aan de inhoud. Tevens worden er oefeningen en meditaties gedaan om de inhoud te ervaren.
Heb je liever een individueel consult, dan kan dat natuurlijk ook. Zie de website.

Hans Thijssen (1956) is sinds jaar en dag werkzaam ik in de gezondheidszorg. Eerst als fysiotherapeut en al snel als acupuncturist, iriscopist en Bowen therapeut. Door mijn grote liefde voor de inzichten die de spirituele iriscopie kan geven heb ik de afgelopen 25 jaar duizenden ogen mogen 'lezen', talloze workshops en nascholingen gegeven, in klein verband, maar ook op hoge school In-Holland (minor 'vind je bron'), als nascholingen voor beroepsverenigingen en in samenwerking met diverse opleidingsinstituten en spirituele centra.
Het werken vanuit het hart en het verbinden met de ziel staat bij mij centraal en zie ik als kern van alle consulten en workshops.
Evenement / Agenda delen: